Matglädje

Klockan slog om till första Juni för lite mer än en och en halv timme sedan. Jag är hungrig. Jerry är borta ikväll och jag är helt ensam hemma, bortsett från katterna. Eftersom att jag är sämst på att laga mat så brukar kvällar som denna sluta med frukter, mackor eller som just denna kväll – nudlar. Har ett paket med färdiga nudlar som det bara är att köra in i micron. Det tar två minuter och är galet gott! Förmodligen inte speciellt nyttigt, men jag är dålig på att äta bra mat i allmänhet.
Ni måste hålla med om att det är svårt att äta nyttig mat så som samhället ser ut idag! Man behöver verkligen vara påläst, och det finns så mycket skräpmat som både är gott och billig. För en person som jag som verkligen inte är någon mästerkock och inte har något intresse utav matlagandet alls (utan bara vill ägna mig åt själva ätandet) så blir det så problematiskt så fort det kommer till nyttigheter. Det är mest omständigt, och resultatet blir sällan värt mödan.
Men jag har faktiskt bättrat mig ska ni veta! Äter betydligt nyttigare än förr, och har dessutom ett mål som jag sakta men säkert strävar mot, ett steg i taget. Fast inte just ikväll. Fniss.

Skrev egentligen bara för att få dela med mig utav den här videon.
Det här, mina damer och herrar, är matglädje personifierad.