KENNYxSEIKE, DIE/MAY och Seremedy

Två släpp tätt inpå varandra!

Igår kom sången som jag och Kenny från The Neverdies spelade in tillsammans under projektnamnet KENNYxSEIKE. Den heter Defenseless och samtliga intäkter för låten kommer att gå till Sveriges Kvinno- och Tjejjourers Riksförbund, SKR.
Köp låten och hjälp oss i kampen mot kvinnovåld!
defensless KENNYxSEIKE

iTunes HÄR
Spotify HÄR


Idag så kom äntligen DIE/MAY‘s första EP THE RETURN med tre nya låtar och ett intro. Den har redan börjat klättra på iTunes så hjälp oss att toppa listorna genom att köpa!
Videon släpptes kort därefter.

iTunes HÄR
Spotify HÄR

Imorgon klockan 9 på morgonen så startar biljettförsäljningen till Seremedy‘s sista spelning. Spelningen kommer att äga rum den 20 September i höst men efterfrågan har varit så stor att alla förköpsbiljetter redan har sålt slut, så vill du vara säker på att kunna komma så se verkligen till att köpa din biljett redan imorgon då det enbart finns ett begränsat antal kvar!
Vill gärna se att så många som möjligt av våra MADlings är på plats under vår absolut sista kväll tillsamman. Vet redan nu att mycket folk från andra länder kommer att komma så det är ett helt galet stort tryck på biljetterna. Det kommer att bli en helt fantastisk spelning med många överraskningar som ni verkligen inte får missa!
SeremedyKlicka här för att komma till Ticnet!