En vecka kvar!

Vi har väntat i snart ett år på tredje säsongen utav Game of Thrones aka den mest episka serien någonsin. Jag såg nyligen både säsong ett och två för att friska upp minnet lite, och nu är det som sagt bara en vecka till premiären.
Är ni lika redo som jag?

Vem/vilka är era favoritkaraktärer, och vad har ni för förväntningar?
Jag är fäst vid Daenerys Targaryen, Tyrion Lannister/”the Imp” och Sandor Clegane/”the Hound”. Även Jaqen H’ghar/”the faceless man” är en karaktär som jag tycker mycket om, men han kommer (tyvärr) inte att vara med i den här säsongen utav vad jag har förstått.

Margaery Tyrell som spelas utav Natalie Dormer är en utav de finaste kvinnor jag vet. Det har jag tyckt sedan jag såg henne i filmen Casanova för många år sedan. Även Emilia Clarke (Daenerys) är så fruktansvärt vacker att det är en fröjd för ögat. Alltså är två utav mina ideal-kvinnor utseendemässigt med i serien och det gör ju allt om möjligt ännu mer fulländat!

clarkegot

dormergot

Har ni läst böckerna? Har funderat på att göra det, men vill samtidigt inte ha några spoilers. Tycker om tvserien såpass mycket att jag förmodligen kommer att vänta med att läsa för upplevelsens skull. Böcker är alltid bättre och mer detaljrika så jag kan alltid läsa dem senare och fortfarande få ut mer utav historien. Gör man tvärt om och läser först så tror jag att det kan förstöra upplevelsen när man redan vet vad som kommer att hända i serien.