Turisten

Idag så har jag hunnit med att leka turist! Hakade på Foki, Ricky och Evve ut för att åka båt i Bangkoks svar på Venedig! Det är alltså en lång kanal med hus och byggnader på båda sidor där folk bor. Hade ingen aning om att det fanns någonting liknande. Är så dåligt påläst om Thailand i allmänhet så det är tur att jag känner veteraner som kan dra med mig på äventyr!

20130512-025908.jpg
Efteråt så tog vi en tripp till Siam och åt på Sukishi som serverar japansk mat. Väldigt gott!20130512-030245.jpg

Vad passar bättre som avslutning på en trevlig middag än lite Purikura?20130512-030406.jpg

När vi skiljts åt så traskade jag hem till hotellet och förlängde min vistelse en extra natt. Det var tänkt att jag skulle checka ut imorgon bitti och byta hotell till ett ännu mer centralt, men jag trivs bra här så jag stannar!

Jag beslutade mig för att ta en promenad kring området för att hitta lite mat. Det blev en längre vandring än väntat, och efter att ha gått i över tjugo minuter så hamnade jag mitt i värsta fest-kvarteret. Jag stannade upp ett ögonblick för att funderar vart jag skulle ta vägen. Allt jag ville var att äta något och i det syftet så verkade jag ha kommit helt fel.
Plötsligt så stod det en man framför mig. Han frågade vad jag letade efter. Jag klargjorde tydligt att jag inte letade efter någonting. Han envisades med att upprepa frågan. “Gay, girl or lady-boy?” la han till – varpå jag svarade “I prefer cats.”
Han lämnade mig ifred.
Gick tillbaka en bit och svängde av på en annan gata istället. Det mesta var stängt eftersom klockan var en bit över elva och jag hade inte lust att hamna på fler ställen där folk skulle försöka hjälpa mig att hitta rätt klubb för att tillfredsställa min sexualitet. Därför så blev valet enkelt då jag såg att Pizza Hut hade öppet. Tog en stor pizza, lite Pepsi, slog mig ner och njöt av lugnet.

20130512-033002.jpg
Kukar och flygplan till försäljning på gatan. Perfekt!

Nu är jag tillbaka på hotellet sedan ett par timmar. Har badat och krupit till sängs. Det har varit en lång och händelserik dag och imorgon så ska jag bland annat ut och köpa nya skor. Viktigt uppdrag som kräver alla krafter jag kan återhämta!

20130512-030123.jpg

God natt!