Tillbaka i Bangkok

För andra gången under den här resan så befinner jag mig i Thailands huvudstad. Ligger på hotellrummet.
Känns som att jag åker fram och tillbaka en del, och kommer att göra det minst en gång till, kanske två, lite beroende på om vi kan flytta en radiointervju eller inte. Om inte så måste jag antingen boka om hotellet två nätter extra eller så blir det till att resa ner och upp igen dagen efter. Är inte så pepp på det andra alternativet om jag ska vara ärlig… så vi får hoppas att jag har turen med mig för en gångs skull.

På tal om tur – En av mina läsare sa att allt kommer att vända till de bättre för stenbockarna i år och refererade till Häxan Rosie som tydligen varit på TV4 för någon dag sedan. Har helt missat vem denne Rosie är. Försökte hitta källa på uttalandet, utan resultat. Ville kunna länka till det här, men ni får nöja er med att jag är glad att höra att någon spått ut en sådan sak. Om man sedan tror på det eller inte är en annan sak. Jag vill tro på det, för det skulle gynna mig som den stenbock jag är. Har haft det lite kämpigt på senare tid så det skulle sitta fint med lite vind i seglen.

Idag så shoppade vi en hel del. Måste skriva ett inlägg om min erfarenhet av Thailand och shopping senare när jag har tid och ork. Imorgon blir det mer!
Man skulle förmodligen kunna shoppa ihjäl sig här. Jag betvivlar inte en sekund.
Nu ska jag sova så att jag orkar med!
Godnatt.