Schlekbaren

Kvällen tillbringades på en bar som mer eller mindre bestod av några bord och stolar inne i ett inrett plåtskjul. Sällskapet hällde i sig ett par öl ihop med tjejen som serverade oss. Hon tog sig nämligen friheten att slå sig ner vid vårt bord. Förmodligen så var det hennes jobb att få oss att köpa så mycket alkohol som möjligt. Vi betalade säkerligen ett ganska duktigt överpris på kalaset dessutom, men det var det värt, mest för sakens skull. Ett kul och annorlunda minne att ta med sig hem liksom.

20121227-014659.jpg
Nere i vänstra hörnet så är det en bild på när servitrisen står och dansar på en stol. Litet ifall som hon fick precis innan hon tvingade upp syrran på dansgolvet.
Vi fick veta hennes namn (som jag självklart glömde bort efter någon minut) och att hon var 24 år. Mer än så räckte inte engelskan till, men hon var trevlig och glad ändå.
De hade karaoke också. Tyvärr bara på thai, fast vi hade tänkt försöka ändå men ingen förstod vad vi menade när vi förklarade att vi ville sjunga så vi gav upp ganska snabbt.

Ska försöka sova lite nu. Imorgon så måste jag hinna med att åka och samtala med några som ska sy upp lite kläder till min butik och sedan ska vi hälsa på apor i ett tempel. Jag älskar apor! Ska bli en apa när jag blir stor!