Jag och syrran ska snart upp och flyga. Mellanlandar i Ryssland och fortsätter sedan till Thailand. Tydligen så är det problem med internet i området där vi bor så jag vet inte när jag kommer att kunna uppdatera igen, men förhoppningsvis tar det inte allt för lång tid innan vi får ordning på det.
20131222-110844.jpg
Bild som sis tog nyss när jag satt med mamma i telefonen på Starbucks.
Jag har insisterat på att släpa med en uppblåsbar ö och förvarnade henne att vi måste skaffa oss något bättre att blåsa upp den med än den sketna cykelpumpen som vi använde till madrasserna förra året. Viktig info!

Om jag inte skulle lyckas uppdatera innan jul så önskar jag er alla en god sådan och hoppas att ni får spendera tid med dem ni älskar mest.

2,844 Replies to “Nu åker vi..”

  1. Jag ska fira jul med hela familjen och det ska bli så mysigt!! Hoppas du får en underbar jul i thailand! Det fixar sig nog med den uppblåsbara saken och GOD JUL!!! (älskar bilden❤❤❤)

  2. Starbucks!!!
    Kan ju be din mor skaffa en sådan som blåser upp om man har eluttag i närheten. 😉
    Önskar dig/er en trevlig flygtur och en god jul. ^_^

  3. INTE roligt att stå och blåsa upp vad det nu är med nåt som inte funkar snabbt nog! Finns bättre alternativ än cykel pump:) Bad madrasser måste man ju ha:) Ha de gott i underbara Thailand.
    GOD JUL

Comments are closed.