I love to travel

Befinner mig på Arlanda och ska precis boarda planet. Hällde i mig en frappe från Starbucks tidigare. Man måste ju passa på!
Åker till Finland för att jobba med ett projekt som annonseras ut innan månadens slut. Tror att ni kommer att bli positivt överraskade! Är väldigt positiv inför detta! Har verkligen en bra magkänsla rörande framtiden. Riktigt sprudlar av energi och motivation!

Det kanske är för att jag älskar att resa som jag är så pirrig och glad, men måste påpeka att det var länge sedan jag kände mig så levande! Det är bland annat tack vare er alla som stöttat mig och fått mig att orka resa mig efter Seremedy som jag kan sitta här nu och må bra. Hade inte klarat att gå igenom det utan er! Visst känns det svårt ibland och det är jobbigt med allt som hänt, men jag vet att allt det där jobbiga leder till något positivt!
Brinner för Kerbera, mitt klädmärke och det nya projektet. Det kommer bli så sjukt bra, det här! Och speciellt med er alla vid min sida.

Vet inte om jag har internet när jag kommer fram eller inte, men det visar sig! Annars skriver jag ikväll när jag kan koppla upp mig.

Dags för avgång!
See you soon, Moomin!
Finland, Helsinki – here I come!