Hej min nya blogg! Hejdå Sverige!

Sitter med familjen i en gigantisk taxi på väg till Arlanda. Planet flyger om ganska exakt två timmar och sedan väntar ett dygn av resande.

Längtar lite i smyg till Kinas transfer. Känns så nostalgiskt varje gång. Brukar nämligen alltid byta där när jag åker till antingen Thailand eller Japan, så har varit där så många gånger nu att det nästan börjar kännas lite hemma på något sätt.
Kommer att få sitta i en sådan fin VIP-lounge i fyra timmar i väntan på nästa plan. Känns bra! Kanske kan blogga lite då om jag har ork.
Annars så skriver jag först när jag är framme i huset i Thailand istället, lite beroende på om jag har någonting att skriva om och ifall internet kommer att fungera eller inte.

Kina är ett sådant underligt land som tycks avsky sina turister. Aldrig varit inne i själva landet, men har hört historier, bland annat ifrån min käre far.
Själv har jag bara fått erfara flygplatsen, men det har varit nog för att skaffa mig den uppfattningen. Bara en sådan sak att det är helt omöjligt att få tag på internet om du inte har ett Kinesiskt nummer eller adress eller vad det nu är – det säger egentligen tillräckligt.

Nu ska jag inte sitta och hata på kineserna det första jag gör här. Vad är det för sätt att inviga bloggen på?
Kina är säkert jättebra. Gillar flygplatsen i övrigt, trots de lite obehagliga männen som städar toaletterna och har för ovana att stå och stirra eller helt sonika börja prata med mig på kinesiska som om jag skulle förstå. Bortsett ifrån dem och att jag höll på att frysa ihjäl där sist jag åkte hem ifrån Thailand så är allt bra.
Vill minnas att det var omöjligt att hitta ett rökrum för mina nikotinberoende bandkamrater när vi åkte förra året också.. och den onödigt stränga säkerheten. Man visar passet en gång, går ner för en trappa och måste visa passet igen, som om man skulle hunnit byta identitet på den tiden. Men det är säker nödvändigt. Jag ska inte klaga.
Jag gillar Kinas transfer. Som sagt så längtar jag. Låter ironiskt nu efter texten ovanför, men så är inte fallet!
Det är alla roliga minnen som jag fått uppleva som gör det så nostalgiskt. Kan i princip byggnaden utantill och det är alltid trevligt att återse bekanta platser.
Mest längtar jag såklart till Thailand ändå. Ska försöka sova på planet så att resan går fort!

Nu skriver jag bara i ren tristess.. Vi borde vara framme vid Arlanda snart.
Ett MVG till alla som orkade läsa hela texten!
See you★