Såg Iron Man på premiären i Onsdags tillsammans med mina två bästa vänner Jerry och Tobbe samt en gemensam vän till oss.

I Iron Man 3 ställs den egensinnige men genialiske industrimagnaten Tony Stark/Iron Man mot en fiende, The Mandarin, vars kraft inte har några gränser. När hela Starks värld slås i spillror beslutar han sig för att leta upp den som är skyldig. Nu måste han mer än någonsin förlita sig på sina tekniska uppfinningar, sin genialitet och sin instinkt för att kunna skydda dem som står honom närmast och bekämpa ondskan med alla medel.

Källa: SF bio

Bedömning: Jag. Älskar. Iron Man. Har tyckt om alla filmer (även fast alla säger att tvåan är sämst) och den här var den bästa! Så många episka scener, och Tony Stark är lika grym som alltid. Såklart så är den småtöntig till och från, men det tycker jag är obligatoriskt när det kommer till superhjältefilmer. Den har helt rätt typ utav humor för min smak också.
Har egentligen ingenting att klaga på, men tänker inte hylla filmen mer än såhär heller. Tycker man om Iron Man så kommer man att uppskatta filmen helt enkelt!

IRON MAN 3
Skön scen ur filmen.

Handling: 4/5
Foto: 5/5
Skådespel: 4/5
Musik: 3/5

4,361 Replies to “Iron Man 3”

 1. Trevligt, trevligt!
  Själv har man inte sett en enda av filmerna! Rekommenderas?❤

 2. Hahaha! Superhjälte älskare alltså? c; Man kan inte precis äga att jag har sett Iron Man men men man blir ju helt klart sugen! :3

 3. Vill definitivt se den nu, ville se den redan innnan men nu måste jag se den. Älskar när det är lite action blandat med lite fånigt❤ (skön bild)

 4. Hade tänkt se den. Har sett både ettan och tvåan och älskar dom, så jag måste dra mig till bion nån dag och se den tredje. 🙂

 5. Har aldrig sett dem. Känner inte för det heller. Jag är mer twilight typen. Annan bra film är Stolthet och fördom. Tittade på den typ fyra gånger en vecka. På youtube finns en film som heter ‘Älska mig’ den handlar om mobbing men jag älskar den!

 6. Jag vill verkligen hylla den!
  Åh den var helt fantastisk och underbar! Kommer aldrig tröttna på Marvel haha. Älskar Tony Stark, bästa karaktären <3

 7. Waaah? Nu hyrde jag den jag trodde var den nya Iron man filmen från min TV och det visade vara sig en japansk tecknad film….. Fortfarande Iron man, men… :O Vet någon vad det var för sort?

Comments are closed.