G.I. Joe: Retaliation

Här kommer min recension utav filmen G.I. Joe: Retaliation som har premiär 27 mars.

Nu kommer uppföljaren till G.I. JOE: Rise of the cobra.
Den här gången bekämpar G.I. Joes inte bara sin dödsfiende Cobra; de tvingas också möta ett internt hot inom regeringsmakten, som hotar hela deras existens.

Källa: SF bio

Bedömning: En typisk Amerikansk testosteronfylld aktionrulle med värdelös 3D. Den har sina ljusa stunder, precis som de flesta filmer med hyfsad budget och hyfsade skådespelare – men over all så var den riktigt kass. Jag tycker om Bruce Willis, men tyvärr så lyckades han inte lyfta filmen. Adrianne Palicki hade också några moments med riktigt bra minspel som är värda att nämna.
Även fast Snake Eyes inte blir mycket mer än en mystisk maskerad snubbe som slåss jävligt bra och inte yttrar ett enda ord så är han den enda karaktären som är intressant för någon som inte alls är insatt eller ens sett den första filmen (som jag själv).
Tycker man om explosioner, pang-pang och fighting så kan man säkert njuta utav några sekunder här och var, men de bästa scenerna visas i trailern.
Resten utav handlingen är bara utfyllnad med konstant action.

Snake-Eyes

Tobbes bedömning: Denna film hade jag otroligt låga förväntningar på med tanke på att den första filmen inte var så bra… Jag hade rätt om denna också, denna film var verkligen inte bra! Det kändes som en actionfilm som de släpper direkt på dvd som står och dammar i videobutiks hyllan fast med lite högre budget.
SPOILER ALERT!
Jag förstod väldigt fort att filmen skulle bli kass när de dödar Channing Tatum´s karaktär som är den “kändaste” skådespelaren i filmen redan i början, för direkt tänker jag “hm, nu dödade dom den skådespelaren som har mest betalt, denna film kommer suga”) och det visade sig att jag hade rätt.
Fjantiga repliker, riktigt dålig 3D och en löjlig skurk med gasmask och skinnrock som inte dör i slutet och öppnar upp för en eventuell uppföljare, NEJ TACK! Vilken tur att bion var gratis säger jag bara! Dom borde ta bort kolon tecknet mellan “G:I” Joe, så att det blir GI istället för den var ganska tam o fettsnål!

Handling: 0,5/5
Foto: 1/5
Skådespel: 1/5
Musik: 1/5