Beviset på att vi har de absolut bästa fansen!

Tack vare alla er underbara fans som flitigt köpt och lyssnat på Inglorious genom iTunes och Spotify så tog vi oss upp på Digilistan över Sveriges mest nedladdade låtar och spelades därmed på radio P3! Kan man få ett tydligare bevis på hur fantastika ni är? Nu behöver ni aldrig tvivla på mina ord när jag säger att ni är de absolut bästa fansen någonsin! Det här är vår seger! Utan bolag i ryggen så har NI klarat av att lyfta oss som osignat band till den höjden inom loppet av tio dagar. Helt otroligt! Kan inte tacka er nog för att ni tror på och stöttar oss. Vi kommer inte att göra er besvikna!

inglorious p3

Vill ni vara med och hjälpa till att hålla kvar Inglorious på listan så fortsätt att lyssna på Spotify, köp låten på iTunes (har ni redan gjort det så gör det igen!) och be alla ni känner att göra detsamma. Ni ser hur mycket skillnad ni kan göra, så låt oss visa Sverige att vi är här för att stanna!
Lyssna här! Spelas ca. 24min in i programmet.

Om ni har lust att hjälpa till ytterligare så kan ni såklart alltid höra av er till andra kanaler också, be dem spela låten eller kanske göra en intervju med oss? Det är helt upp till er!
Vart vill ni se/höra Kerbera?