Back on track

Kerbera påbörjade inspelningen utav vår första singel idag. Vi satte det mesta inom loppet av 12 timmar. Ganska imponerande och oväntat måste jag säga! Jag är van att man delar upp varje instrument för sig över olika dagar. Det gick väldigt smidigt och även fast alla va trötta mot slutet så höll vi god min och hade väldigt roligt.

Trummorna läggs imorgon. Aldrig varit med om att man gör på det sättet tidigare. Innan så har vi alltid börjat med dem allra först. Det blev en liten utmaning att inte ha några trummor att gå efter alls utan helt förlita sig på klicket, men med lite tid så kom alla in i det. Och för er som inte vet vad jag pratar om så har man i princip alltid ett klick samtidigt som man spelar in så att allt ska gå i takt. På så sätt blir inspelningen tight. Kanske inte så svårt att räkna ut, men lika bra att förklara istället för att anta att alla vet hur det går till.

20130812-033955.jpg

20130812-034017.jpg
Vaknade med halsont. Så jävla typiskt. Har varit frisk som en nötkärna i flera månader och just dagen när jag ska spela in så ska någon illasinnad bacill slå till..

Vi kom till studion kring 11 på morgonen, började spela in någon timme efter det och höll på till midnatt. Inte illa pinkat. Sången körde vi sist. Är hyfsat nöjd med min sånginsats trots att hälsan krånglade. Det påverkade inte resultatet tack och lov och man märkte inte alls av det utom att jag fick harkla mig lite till och från mellan tagningarna. Tur i oturen med andra ord!
På väg hem så regnade det, men vi va glada och nöjda ändå!

20130812-034746.jpg

Några av de andra i bandet ska vara i studion imorgon och pilla på lite detaljer men jag har ledigt och kommer att spendera tiden med min syster. Hoppas att vädret är bättre då, för vi hade tänkt att bada nere vid stranden som ligger nära min lägenhet.

Dags för en välförtjänt sömn. Det är på sin tid att jag somnar så att kroppen får vila upp sig och bli frisk. Snorar och har mig nu.. Usch!