Melodifestivalens första deltävling börjar närma sig. Det är bara några få dagar kvar, och jag är förväntansfull! På lördag morgon så tar jag tåget ner till Karlskrona. Om ni mot förmodan skulle ha missat det så är YOHIO, gitarristen i mitt band Seremedy med i årets tävling. Jag har svårt att tänka mig att han inte skulle gå vidare. Är nästan helt säker på att han går direkt till final.

Många har frågat mig varför bara YOHIO är med som soloartist och inte hela bandet.
Vi ställde faktiskt upp förra året med ett bidrag som inte kom med. Låten skrevs ihop med Fredrik Kempe samt Alexander Jonsson och heter SIREN (Falling down). Den hamnade istället på vår debutskiva Welcome to our MADNESS som släpptes i både Japan och Sverige förra sommaren.
Det skulle självklart vara jättekul att få chansen att spela inför så mycket människor som ändå tittar på Melodifestivalen. Att introducera Sverige till en genre som inte är speciellt uppmärksammad här har ändå varit ett mål för oss i bandet, men jag tror att YOHIO är mer lättsmält i helhet. Han gör ett utmärkt jobb med att mjuka upp och skapa ett intresse för allt vad vi står för. Jag är stolt och kunde inte ha gjort det bättre själv! Dessutom så vet jag att han har stor chans att placera sig riktigt bra i årets tävling.

Även om det inte syns utåt så jobbar alla bandmedlemmar flitigt med det som pågår just nu. Kan inte avslöja för mycket, men till exempel så är vår basist JENZiiH med YOHIO backstage under alla hans framträdanden och fixar hans hår. Linder, bandets trummis, kommer spela trummor under Melodifestivalen.
För er som vill se mer utav Seremedy som band så ska ni absolut inte oroa er. Det händer mer bakom kulisserna än vad som syns utåt.
Allt har sin tid!

YOHIO melodifestivalen magazine
Bilder ifrån Expressens extrabilaga, Schlager Guiden.

Se till att rösta på YOHIO nu på Lördag! Ni spelar en avgörande roll i den här kampen
om att öppna upp vårt land för någonting nytt och revolutionerande.
Hjälp honom, Seremedy och hela den visuella genren att slå rot för en strålande framtid!
Melodifestivalen är bara början.

6,220 Replies to “YOHIO, Seremedy och Melodifestivalen”

 1. Kan ni inte försöka ställa upp nästa år? De som väljer ut bidragen kanske förstår hur otroligt sjukt bra ni är och tar med er, när YOHIO mjukat upp dem lite nu i år ^^

 2. Jag kommer vara där så det är inga problem,eller ju….bara ett problem,jag kommer skrika så högt när Yohio kommer upp på scenen så det är bäst att du(Seike) och dem andra ska ta med öronproppar!!Jag varnar er bara<3. Jag kommer ha en stor skylt där det kommer stå: Yohio!!! JAG LOVAR DIG ATT DU SKA GÅ VIDARE TILL FINALEN!! Stay Mad!<3

 3. Jag ska rösta som fan! och ofta er låt inte kom med :c ? den e en av mina favo låtar från er

 4. Pingback: hip hop beats
 5. Pingback: imp source
 6. Pingback: Watch on youtube
 7. Pingback: my vegan blog
 8. Pingback: bad credit loan
 9. Pingback: bad credit lender
 10. Pingback: cool training
 11. Pingback: buy ambien online
 12. Pingback: bad credit loans
 13. Pingback: adult dating
 14. Pingback: seo company london
 15. Pingback: Patrick
 16. Pingback: SEO FIRM
 17. Pingback: dentist camberley
 18. Pingback: bubblegum casting
 19. Pingback: right
 20. Pingback: click HERE
 21. Pingback: neon
 22. Pingback: madbid
 23. Pingback: useful site
 24. Pingback: rapid

Comments are closed.