Vad är Visual Kei?

Jag fick i uppgift att skriva en kortfattad men informationsrik förklaring till vad Visual Kei är. Det ska läsas utav människor som inte har någon aning om vad genren går ut på.
Tycker att jag fick ihop det ganska så bra om jag får säga det själv:

Konceptet runt Visual Kei är att lyfta fram det man har på insidan till utsidan genom musik, fashion (kläder, hår och smink) och performance. Scenen uppkom och utvecklades i Japan under 80-talet ifrån glamrocken och liknande stilar som figurerade kring den tiden.
Visual Kei har många subgenrer. Musiken kan variera lika mycket som stilen som sträcker sig allt ifrån det mörkare och mer gotiska med nitar och läder till en mer färgstark pop-version med punkinslag och glittriga detaljer. Det hela kan liknas vid någonting taget ur en manga/anime. För att förstå vad Visual Kei innebär så bör tilläggas att scenen har en hel del underliggande inspiration ifrån kulturen.
De flesta banden väljer att bygga upp karaktärer kring sina medlemmar och showerna har mycket teatraliska inslag. Fans till genren klär ofta upp sig och utvecklar sin egen stil inom Visual Kei eller så klär man ut sig till/så kallat cosplayar sin favoritartist.
Det är en form av konst i helhet men också en livsstil som för utomstående kan tyckas vara extremt androgyn. För ett ovant öga så kan man lätt missta männen i genren för kvinnor, men det måste påpekas att anledningen till att man klär sig i stilen ytterst sällan (om nästan aldrig) har med sexualitet att göra. Det finns en helt annan form av acceptans inför det androgyna som är en stor anledning till att så många västerlänningar fascineras utav Visual Kei.

Länkar sidan som det kommer att stå på så fort den är uppe!
Tycker ni att jag utelämnade någon viktig detalj?