jag ❤ mina fans

Mina fans är bäst! Det är bara fakta.
Ni anstränger er så mycket för att göra mig glad och visa att ni uppskattar mig. Det betyder allt för mig ska ni veta. Suttit och läst flera brev ifrån er idag. Sparar alla i ett stort skåp här hemma.

20130410-021248.jpg Här på bilden så ser ni några utav breven som jag fick idag. I ett så fanns det en bild och i ett annat så hittade jag ett par stickade armvärmare och en mössa! Så otroligt fint!

20130410-021525.jpg
Lite fler brev ifrån i förrgår! Fick armband, halsband, bilder och sidor fulla med uppriktiga, uppskattande och uppmuntrande ord.

Här nedanför så följer två bilder utav folk som gjort mobilskal med mitt ansikte på. Så himla duktiga är ni! Jag blir rörd och så fruktansvärt stolt över att få vara en del utav er vardag på det här sättet!

20130410-020636.jpg

20130410-020648.jpg

Får också fan-arts (bilder som folk ritar på mig) skickade till Facebook, Twitter och Instagram som alltid får mig att le, vilket humör jag än är på.
Förstår ni hur otroliga ni är? Om inte så ska jag anstränga mig mer för att visa det. Jag önskar verkligen att jag hade tiden att svara på vartenda meddelande som jag får och prata med varje enskild individ för att klargöra ert värde i mina ögon. Tyvärr så går det inte. Jag kan inte dela på mig och det finns bara 24 timmar per dygn som måste spenderas väl. Bland annat så stjäl mitt klädmärke mycket tid nu men förhoppningsvis så blir resultatet någonting som vi alla kan glädjas över!
Ni är min styrka, och vad som än händer – så länge ni finns här så kommer jag att finnas för er genom allt jag gör. Varje andetag är för er.

Det kanske låter väldigt överdrivet och jag kan ge mig fan på att det sitter någon bakom datorskärmen någonstans och skakar på huvudet åt vad jag just skrev, men då får jag bara beklaga att han/hon inte har fått chansen att uppleva sådan tacksamhet och enorm kärlek som jag känner inför mina fans. Då hade han/hon förstått precis.
Det är någonting unikt som jag kommer att vårda till den dagen jag inte finns längre.

20130410-022923.jpg