Vatten, vatten, bara vanligt vatten?

Blött och slaskigt ute.
Blött och slaskigt inne.

Behöver renovera lägenheten pga en vattenskada som skedde efter en översvämning när det va stopp i avloppet. Ett år efter händelsen så får vi flytta till en lånelähenhet ett par hus bort medan renoveringen pågår.
När vi ska duscha i vårt lånade boende så svämmar badrummet över.

20131206-064330.jpg
20131206-182156.jpg
Det är ju som ett jävla skämt! Antingen så är alla lägenheterna i området helt åt helvete eller så vilar det en förbannelse över oss..

Jag bloggar inte mycket nu när jag har så mycket att göra med allt. Dels renoveringen, mamma och pappas flytt, Kerbera och klädmärket. Det är så mycket med allt på en gång och mitt i allt så ska man försöka leva också.

En utav de två katter som levde ihop med mig och min familj under min uppväxt kommer att behöva avlivas nästa vecka. Han heter Emil och har fått både cancer och problem med levern. Det gör ont i mig att tänka på det, men samtidigt så har vi vetat länge att det snart skulle vara dags. Han är ändå nästan 16 år gammal. Hans syster Ida kommer förmodligen inte att leva mycket längre även om hon är piggare.
Det är fruktansvärt jobbigt, och kunde inte ha kommit mer olägligt i livet än nu. Inte för att det någonsin är lätt med situationer som denna, men att det skulle ske precis nu när det redan känns som att allt annat går åt skogen..
20131206-065633.jpg
En bild på Emil som jag tog idag när han och jag låg och myste tillsammans i sängen. Fy vad jag kommer att sakna honom..

En av mina allra närmaste flyttar ifrån landet samma dag som avlivningen sker. Som om det inte vore nog.
Det är lite för mycket negativa händelser att hantera. Hade säkert inte blivit så nedstämd om det varit en sak åt gången, men man hinner inte ens bearbeta det ena förrän det andra rasar samman.

Kommer inte att ta upp fler dåliga grejer i det här inlägget utan istället skriva om åtminstone två roliga saker.
Vi spelar ju på Huset i Huddinge i helgen, och jag ser verkligen fram emot att få spendera tid med bandet och alla våra fans som kommer dit. Behöver det verkligen just nu!
Sök på Tunes Turning Tides på Facebook så hittar ni eventet med mer information så hoppas jag att så många som möjligt utav er kan ta er dit! Vi spelar någon gång efter 19:00, men kom gärna och se de andra banden också. Inträdet är 40kr och går direkt till välgörenhetsorganisationen Help to Help.
20131206-070748.jpg

Och sist men inte minst så såg vi att en grabb vid namn Sam Butler tatuerat in Kerberas logga!
20131206-070948.jpg
Förstår honom! Symbolen är snygg och bandet är grymt 😉
Haha, nej men jag blir verkligen otroligt hedrad varje gång någon gjort något sådant för mig eller något av de projekt som jag medverkat i. Har sett både tatueringar med mitt gamla band Seremedy och folk som gaddat in mitt namn eller sångtexter som jag har skrivit. Få saker berör så mycket som att få vara en del av någon annans liv på det sättet.
Jag hoppas på att få se fler i framtiden! Tveka inte att skicka bilder till mig om ni gör något liknande!

Godmorgon för många och natt för mig. När det är så mörkt ute som det är nu så märker man ingen skillnad ändå…