Vällingby idag!

Jag kommer att befinna mig i Vällingby idag för att döma en musik/danstävling. Har fått väldigt lite information rörande eventet och det finns inte mycket att hitta på nätet så mer än såhär finns inte att säga om saken.
Jag får ingen ersättning för jobbet, men gör det för ungdomarnas skull. Var inte uppbokad just idag, så jag kände att det kunde vara kul. Dessutom är det bra att komma ut och träffa nya människor.

20130316-122505.jpg

Har mögel i min lägenhet. Vattenläckan som vi hade i slutet på förra året har satt sina spår. Vi lär renovera badrummet och en hel vägg. Inget litet projekt, men som tur är så tror jag att vi ska försöka klaffa in det samtidigt som jag åker på affärsresa till Thailand, så då slipper jag skiten i alla fall.
Men innan dess så ger det mig en annan bra anledning att komma ut. Inte bra att vistas i lägenheten för mycket och andas in giftigt svartmögel.
Tydligen det giftigare utav mögel som finns. Känns betryggande!

Nu när ironins vassa tunga fått flöda en stund så ska jag slå mig till ro i bussen med min bok. Har ungefär en timmes resa framför mig att läsa bort.
Kommer med nytt inlägg och bilder ikväll! Stay updated!