Vädret är sämst men jag är glad

Det är en livlig lördag på Centralstationen i Stockholm. Folk springer kors och tvärs som myllrande myror och här står jag, mitt i smeten med en pappburk fylld av varm kaffe macchiato från det nyöppnade Starbucks. Den är så varm att det gör ont i fingrarna.
En (förmodligen) uteliggare som är kusligt lik Stellan Skarsgård gräver efter pant i en soptunna. Jag undrar hur många gånger i sitt liv som han blivit misstagen för Stellan..

Lämnade Arlanda för över en timme sedan. Foki är en så fin vän. Blir alltid så glad av att umgås med henne. Hon är positiv och full av energi. Önskar verkligen att vi kunde ses oftare. Eftersom det blir så sällan så tog jag tillfället i akt nu när hon hade lite tid att döda på flygplatsen mellan resorna.
20131221-112900.jpg
Vi har lovat varandra att umgås i Thailand också, så det kändes bra att veta att det inte dröjer länge innan vi ses igen då jag lämnade av henne.

Förresten!
Kommer att tjata om det här i ännu ett inlägg senare, men mitt band Kerbera’s nya singel har släppts idag på iTunes så gå in och köp den på länken här om vill ni stödja oss. Ni kommer inte att bli besvikna!