TVserier och en liten allmän uppdatering

Hemma sedan snart en vecka tillbaka. Har inte haft varken ork eller tid till att uppdatera här. Känner inte ens att jag riktigt har landat än trots att jag till och med hunnit med att ha en spelning med Kerbera nu i helgen – vilket borde vara nog för att hemma-känslan ska infinna sig. Är fortfarande lite mentalt på semester faktiskt.
Spelningen gick bra, och jag vill tacka alla som kom! Tyvärr så låg vår basist Freddy på sjukhus, så vi gjorde det bästa utav situationen och körde helt enkelt utan bas. Måste berömma oss för den insatsen och att vi gjorde det valet istället för att ställa in! Hoppas att alla hade det roligt, och kan meddela att Freddy är mycket bättre nu! Vi börjar spela in musikvideon till Counterpoints redan om en vecka.

Dagen efter att jag kommit hem så åkte jag direkt på inspelningen av ett pilotavsnitt till en serie som jag eventuellt kommer att vara med i. Bolaget som vi jobbar med ska nu presentera serien för olika kanaler och återkomma med svar till oss som ska medverka någon gång under de kommande veckorna.
Jag va först rädd att det skulle vara något liknande Big Brother eller Paradise Hotel, men har blivit lovad att så inte är fallet. Istället verkar serien mer handla om fördomar mellan unga och äldre vilket jag tycker låter otroligt intressant! Jag är för övrigt en färgstark individ och tror att jag kan komma att platsa rätt bra i rutan. Har nog mycket att ge, speciellt om jag blir placerad i situationer där jag måste tampas med just fördomar. Det är ingenting nytt för mig!

På tal om Paradise Hotel så har jag faktiskt kollat ikapp denna säsong. Aldrig följt något liknande innan men när jag, syrran och vår kusin hade tråkigt i Thailand så bestämde vi oss för att börja följa serien. Just eftersom det är så bisarrt så är det underhållande. Jag ser inte alls ner på folk som har sex i TV, är fulla och gör bort sig. Hade inte velat vara med själv eftersom jag nog tyckt att det va mer obehagligt än roligt, men har ingenting emot de som väljer att bjuda på sig själva på det sättet. Jag gör ju i princip samma sak fast på ett helt annat sätt. Är inte lika intim av mig och låter folk komma nära inpå mitt privatliv, men det hela är en show och så länge folk inte tvingas till något så tycker jag att det bara är kul. Årets Paradise har lockat fram många skratt hos mig och jag har kommit på mig själv flera gånger med att faktiskt vara mer insatt än jag väntade mig att jag skulle bli. Det är ett sjukt bra betyg ifrån min sida.

Nu ska jag dra iväg ett par mail, sen ta en promenad ner till mina föräldrar och äta lite tillsammans med familjen. Hoppas att ni alla också har en fin kväll!