Har städat pälsen på Buta idag. Fan vad han hårar nu, helt insane! Jävla djur asså.. Men han blev glad! Det är huvudsaken.
20131118-165646.jpg
Haha typ hälften av min blogg handlar om min katt. Kul liv jag har.

Är så fruktansvärt trött och känner mig helt hjärndöd. Inte riktigt min dag, och att det är mörkt och kallt ute underlättar inte precis.
Vi åkte och la in madrasser i lånelägenheten som ligger på samma gata som min. Renoveringen går framåt, sakta men säkert. Vi får nog räkna med att inte kunna bo där på minst två veckor.

Ska ha en fotografering i stan om några timmar. Inte bästa dagen egentligen, men det blir nog bra ändå. Man ska vara positiv!
Ska börja göra mig i ordning!
20131118-170021.jpg

5,069 Replies to “Tröttttttttt”

 1. Hah, fällande katter är ett aber. Min ena fäller sådär typ ÅRET RUNT. Kardar och kardar, men det tar fan aldrig slut :((

  Kul med fotografering, men känner igen mig i hjärndödskänslan. Hjälpte lite med långpromenad iaf. Bra att ha hund ibland!
  Ska bli spännande med att se bilder sen då!

 2. Borstade min katt för några dagar sedan. Hon gillade inte det. Var nog för att hon var ute i koppel haha. Måste borsta henne ute för vi vill inte ha så mycket hår inne + hon gillar inte att ha koppel. Man måste ha henne i koppel när man borstar henne annars så smiter hon.

  Lycka till.

 3. Åh Buta är söt <3 min lillasysters katt Elliot hårar oxå otroligt mycket .. Han är en långhårig perser med så det ligger fullt av vita tussar i hela huset :') du är jättefin verkligen <3 såg att en gammal tant skrivit att du var ful 0.0 vad i .. Men du är jättefin och det kommer du alltid att vara <3 ska bli kul att se korten sen om du lägger upp dom :3 kram

 4. Katter och hundar fäller, inget ovanligt från mitt håll.
  Jag är väldigt sugen på att se hur bilderna blev! ^^

 5. Mina katter fäller jättemycket också! Kanske borda köpa en karda? Haha
  Hoppas det gick/går bra på foto grejen :))

 6. Men, katter är det som hjälper en genom det svåra i livet. Såklart din blogg ska handla till stor del om Buta. ^^
  Sedan är det ju höst och fällningsrider för pälsdjur. Sparar du pälsen kan du ge till nån som kan göra garn/liknande så kan denne göra vantar/mössor/sockor. Vill själv göra det nån gång. ^^

  Och ni är tillbaka i er vanliga lägenhet snabbare än du tror. Positivt tänkande här. Och små roliga/trevliga inslag hjälper en hel del.

 7. Hi,hi har oxå haft pälsvård idag, fast på min hund Ebba!
  Min hög blev dock lite större, jag trimmar henne. Hon är en Dvärgschnauzer de fäller inte. Skönt, inget hår överallt, fast mer pälsvård, jag tycker dock de är kul, ställer ut henne hel del:)
  Ja, denna årstiden blir man inte piggare av, lyckliga du som åker iväg och får lite sol!
  Spännande med fotograferingen idag, lite ROYAL RXXKER kläder?
  De blir fina bilder, du är alltid fin!
  Kramisar/C

 8. Katter är underbara så inte undra på att du bloggar mycket om din jättesöta katt. Ja blött och kallt mörker gör en inte en precis gladare men för att vara ärlig så kunde vart sämre. Aja hoppas du mår bättre snart!!☺❤❤❤

 9. Buta ser väldigt nöjd ut iaf 🙂
  Dags att ta ett varv med kardan på mina 2 busfrön här hemma också.
  Hoppas att fotograferingen gick bra, alltid kul med nya bilder 🙂

 10. Buta är så fin 🙂
  Blir så glad när jag ser människor som lägger ned tid på sina djur!

 11. Du är min Framtida man men du vet inte det än<3 Jag har typ 10000 bilder på dig i min mobil och på datorn! VI SKA GIFTA OSS JAG DRÖMDE OM DET I NATT! <3<3<3<3

Comments are closed.