Har haft ett par galna dagar i Bangkok och äntligen kommit hem till lugnet i vårt hus igen nere i Rayong. Min kusin Anna är också här nu. De kommande dagarna så är planen att bara slappa och på sin höjd kanske ta sig in till närliggande centrum om vi orkar. Lär gymma lite också.

Orkar inte vara speciellt aktiv här på bloggen eller internet nu. Behöver lite välförtjänt semester ifrån allt sådant känner jag. Får uppdatera er om de roligaste händelserna senare.

Ni får en bild på god mat.
20131229-235020.jpg

5,149 Replies to “Tröttheten”

 1. Skönt med några dagars vila, och bara ta dan som den kommer. Klart du ska “lägga” ner alla uppdateringar om ditt liv när du är på semester, annars blir det ju ingen semester.
  Vält Anna i poolen nu på era luft öar:)
  Den där maten tilltalar mig verkligen, smakar lika gott som det ser ut:)
  Ha ett härligt Nyår och Gott Nytt År

 2. Ser jättemumsigt ut!!!! Och du har all rätt att ta det lugnt, kommer sakna dina underbara inlägg men det är bättre att du får njuta av en riktig semester!❤❤❤ GOTT NYTT ÅR!

 3. Det ser verkligen jättegott ut! Hoppas ni har det bra i Thailand <3
  gott nytt år

 4. Vila upp och ta’t lugnt. Det förtjänar du och de andra.
  Maten ser smarrig ut! ^^

 5. Jag upptäckte din blogg för ett par dagar sedan och jag är så glad att jag hittade hit! Det är jättekul att läsa om dig och dina dagar, hoppas du har en jätteskön semester och får ett gott nytt år 🙂 kram från ett nyblivet fan!

 6. Vad hände med katten? ;-; hoppas att ni kan ta hem den! Hoppas att du får vila ut dig lite! Gott nytt år <3

 7. Såg precis att Kerberas Pledge har nått 100%, fan va kul! Ser fram emot att få grejerna och att så småningom få se det färdiga resultatet av videon 🙂

Comments are closed.