Repat klart och sitter på tåget hem. Börjat öva in en ny låt och även bokat tid för inspelning utav nästa släpp.
20140331-003121.jpg

Hur jag än sitter så känns det inte bekvämt. Det är en sådan dag idag. Allt känns lite jobbigt och krångligt. Ska försöka ta mig hem och bara somna.
Spelningen igår gick bra! Det vart lite sent men jag är förvånad över att så många faktiskt dök upp ändå, speciellt med tanke på att de flesta såg oss i tisdags också. Tusen tack! Alltid lika roligt att få spendera tid med er både under spelning och signeringarna.

Imorgon så ska jag och Zave försöka få saker gjorda när det kommer till att packa ihop alla beställda saker från vår Pledge. Det har liksom inte funnits tid innan. Vi hoppas på att få iväg allt snarast möjligt i veckan som kommer.
Ursäkta att ni har fått vänta!
20140331-004301.jpg
Jag och vår grymma trummis Eric Foxx innan gårdagens spelning. Om ni har missat det så är han nu officiellt en medlem i bandet!

… och såhär gosig va jag efter giget:
20140331-004630.jpg

PS. Förkylningen bröt ut på riktigt igår natt..

4,012 Replies to “Trött och grinig”

  1. Kommer du aldrig sätta i dina piercingar du har längst ut på hakan igen eller är det bara för tillfället du har ute dom? Fast det spelar ingen roll för mig, du är lika snygg både med och utan!!

  2. Jag längtar så himla mycket tills 17 April^^ kommer bli så himla kul att träffa dig på Monokrom i IRL! och träffa dig efter åt <3

  3. Alltid lika gosig!!^^ men jag har en fråga, skulle du säga ja om jag och min kompis frågade om vi fick ta på ditt hår?? Ska bli sjukt kul att se er och the neverdies på vårskrik!!❤❤

  4. Vet hur sådana dagar känns. Min var idag. XD
    Önskade jag kunnat gå på spelningen, NU är jag äntligen i Stockholm dock. Hehe. Och du, fans och följare dyker gärna upp så ofta de kan vettu. ^^

  5. Hoppas verkligen att ni får nån spelning här nere, håller alla tummar och tår!
    Ser fram emot att få paket med Pledge-grejer 🙂 Hoppas att du hinner ta det lite lugnt också, så att du kryar på dig. Kram!

Comments are closed.