Tid för familjen

Spenderade helgen i Norrtälje tillsammans med pappa och mamma och mammas brors familj samt mormor och hennes sambo.
Vi firade min mormors födelsedag. För er som inte visste det så har jag en otroligt bra relation till min släkt. Har alltid haft stöd och fått kärlek från mina föräldrar. Det har format mig till den människa jag är idag. Mina nära betyder mest och jag värnar om dem mer än något annat. Skulle göra precis vad som helst för min familj.

20130722-034049.jpg Födelsedagstårta. Inte varje dag som mormor fyller 75, så vi festade till ordentligt!

20130722-034606.jpg Här har jag suttit i princip två dagar i sträck. Så sjukt avkopplande och mysigt. Umgicks mycket med morbror barn och det va länge sedan jag såg så mycket gamla barnfilmer. Nostalgiskt!

20130722-034754.jpg
Världens bästa kusiner! Vi åt glass och levde livet så som det ska levas. Älskar de här små ungarna ovillkorligt!
Saknar dem redan, trots att de va jobbiga och väckte mig tidigt varje morgon genom, haha.. Men vi kommer att träffas snart igen för vi ska gå på Gröna Lund tillsammans någon gång de kommande veckorna! Längtar!

20130722-035224.jpg
Måste berätta.. Morbror har två hus på tomten varav ett är gammalt och övergivet. Jag, mamma och pappa fick sova där och dela rum. Kändes som när man hade sova-över-party när man va liten.
Det sägs att det spökar i det huset och vi hörde faktiskt någon gå omkring på nedervåningen mitt i natten. Lite läskigt, fast jag blev aldrig riktigt rädd. Tyckte mest att det va spännande! Vill tro att det finns spöken. Det hade varit roligare då!
Tydligen ska spöket heta farbror Altar och vara en gammal länsman som går igen. Ett polis-spöke alltså. Inget att vara rädd för. Han jagar säkert bort de elaka spökena och sätter dem i spök-finkan.

Kom tillbaka till Stockholm idag och repade på kvällen med bandet. Blev fast i Odenplan på väg hem för att tunnelbanan slutade gå och bussen jag kunde ta skulle jag ha behövt vänta på i över en timme. Tog en taxi. Lite dyrt, men det va det värt.
Ska se till att sova nu så jag kommer upp imorgon. Ska testa kläder som jag kommer att ha med Kerbera igen och sedan hämta upp min vän som kommer från Finland på besök.