This is it

MJthisisit

Såg just “This is it” och folk får säga vad de vill, men ingen är eller har ens varit i närheten utav Michael Jackson. Han kommer alltid att leva vidare som “the King of Pop”, nu och för all framtid. Jag kan inte annat än skänka ännu än tanke och åter igen sörja förlusten av den människa och ikon som hela hans person rymde. Alla borde bli uppvuxna med Michaels låtar och texter, istället för den smörjan som mestadels av dagens artister förespråkar.
Den pop som jag nyss har bevittnat i mänsklig skepnad ställd mot de amatörer som cirkulerar i media dagligen nu kan inte ens jämföras med rättvisa mot någon av parterna. Jag hade nästan glömt, och slogs utav häpnad och förundran som en fet smäll på käften. Han stod för någonting utav betydelse till skillnad ifrån nästan allt jag ser och hör idag. Det blir som en blek skugga i hans minne.
Det finns så mycket att säga, men finner knappt ord. För många känslor som jag inte riktigt kan uttrycka, så jag avslutar med: Hatten av för en av världens genom tiderna största artist, både musikaliskt och själsligt. Ditt minne lever för alltid kvar genom allt som du gav oss.
Tack.