Idag så är jag så jävla missnöjd med allt som har med mig själv att göra. Framtiden känns jobbig, bitter och tråkig och jag är trött på att vara människa. Vet att de flesta kan känna igen sig och vill ändå påpeka att det är helt jävla okej att känna såhär så länge det inte blir för ofta. Befinner mig minst sagt i en liten svacka, men det är nog mycket för att jag får konfronteras med saker som jag inte känner mig helt hemmastadd med. Sådant som jag vill jobba på men inte har chansen till just nu. Då börjar det spöka i skallen. Ovälkomna tankar tränger sig på och man vill bara fly undan.
Idag så verkar det rätt lugnt runt omkring mig. Behövs inte så mycket så jag passar på att ligga i sängen. Tänkte sova lite faktiskt. Det bästa botemedlet mot dåliga tankar och kasst humör är lite sömn, så när jag väl kan så tar jag vara på chansen.

IMG_6741.JPG
Sover på tok för mycket, men just nu så är det nog det bästa jag kan göra faktiskt.

Det blir ett tufft halvår och ett ännu tuffare 2015. Så fort jag kommer hem härifrån så ska jag sätta fart med att bygga på mig själv. Det blir min största prioritering. Om inte jag orkar med så är allt annat också bortkastat och nu har jag inte så mycket val. Cirkusen är redan igång och jag vet att jag vill det här innerst inne även fast jag känner mig värdelös just nu och bara har lust att låta bli att vakna alls.

Som jag brukar säga i stunder som denna:
I’m so tired of being me, but who else would be able to play the part?

Comments are closed.