Kan inte sova.. Så då bloggar jag lite istället!

Slutet på veckan nu. Fredagar är både bra och dåliga. Skönt med helg men har en jobbig skoldag som börjar tidigt och slutar sent. Dessutom så har jag varit sjuk två dagar nu och känner mig inte speciellt fit for fight.

  Uppdatering av tatueringen. Börjar likna något!

Förstår inte hur jag ska klaga av vintern. Har redan ledsnat och snön har inte ens kommit än. Hört att det blir nu i helgen och jag är inte speciellt road. Dessutom så ser det ut som att set blir min första vinter hemma i Sverige på flera år. Annars har jag alltid spenderat minst en månad i Asien över Jul och nyår. Fått lite sol och värme. Det återstår att se om jag överlever….

Skämt åsido så  ska det bli kul med lite omväxling och att få spendera julen med vänner! Och för att inte tala om nyår. Inte festat riktigt hårt på nyår sedan… jag minns inte ens! Säkert minst fyra år sedan sist.

 Min roomie och mina barn under Supernatural-maraton.

På tal om Supernatural så är nya säsongen helt klar bästa hittills! Älskar den! För er som inte kollar serien så rekommenderar jag starkt! Handlar liksom mer om relationen man får till huvudkaraktärerna än själva storyn egentligen, men senaste säsongen börjar bli helt galet spännande. Har fsktiskt tyckt att handlingen varit lite sådär till och från i tidigare säsonger men känner inte alls av det nu.

  Jag och min älskling slipper vara ifrån varandra i år i alla fall! Det är en till bra sak med att jag stannar hemma. Vi planerar att åka någonstans tillsammans senare istället och få lite semester ihop för första gången. Har varit ihop med den här människan i över ett och ett halvt år och kan verkligen inte tänka mig ett liv utan henne. Känns sjukt att jag ens levt förut utan att ha henne vid min sida och jag är helt förundrad över hur jag lyckades förföra en så otroligt fantastisk person. Jag måste vara jävligt charmig…….

3 Replies to “Thank God it’s…”

  1. Vad härligt att köra lite omväxling och fira hemma. Blir omväxling även för mig då jag ska jobba jour i stallet jul och nyår XD
    Så kul att du kan vara med din underbara flickvän, du, jag menar ni, förtjänar det. ^^

  2. 1. Fantastisk tatuering!!
    2. Vintern blir mysig ju! Hoppas firandet blir lyckat!
    3. SUPERNATURAL!!! Är själv bara på säsong 3, men är helt jäkla fast. Bästa serien någonsin.

Comments are closed.