Svacka…

Det börjar bli mörkt och kallt nu. Jag känner mig konstant olustig. Inte speciellt kreativ eller sugen på att försöka göra någonting produktivt. Tog en dag “ledigt” och har ägnat hela min vakna tid till att spela ArcheAge. Behövde det känner jag. Bara få komma bort lite och stänga av allt runt omkring. Fokusera på någonting som inte har med mitt liv att göra. Hämta nya krafter.

IMG_0569.JPG
Min firran. Gillar att ha snygga karaktärer som man blir kär i. Roligare att spela då, hehe… Läskigt att man blir näst intill attraherad av en massa pixlar….

Skulle ha tatuerat mig idag. Hade väntat på den här tiden i ett halvår, men dagen innan så ställde tatueraren in för att han inte tyckte att motivet var hans grej.
Jag har blandade känslor kring hela händelsen. Proffsigt att han inte tatuerade om han inte var helt säker på att han skulle göra ett bra jobb men samtidigt så tycker jag att han borde ha tagit sig tid att kolla upp vad som skulle göras tidigare och sagt ifrån redan innan vi bokade i så fall. Han kunde ha varit mer noga från första början med andra ord. Blev såklart besviken men samtidigt så ska tatueringen sitta hela livet så då är ett par månader hit eller dit inte hela världen. Det är väl sammanhanget som är jobbigt. Har varit lite upp och ner på sistone och det hör var ändå någonting som jag såg fram emot och hade längtat efter. Räknat dagarna nästan. Tog det hårdare än jag borde just därför..

Har kollat upp en annan tatuerare som jag tror jag göra ett bättre jobb nu, men får vänta till december. Har inte diskuterat konceptet riktigt så vi får se vad han säger, men om han tackar nej så lägger jag det på hyllan. Tänker inte leta aktivt efter någon utan får hoppas att jag ramlar över den rätta senare i livet. Men ska inte kanska in handduken ännu. Inväntar svar från personen som jag kontaktat så får vi se..

IMG_0404.JPG

Haft en del möten i veckan rörande Kerbera och tagit lite nya bilder till vår Facebook.
Ska iväg till Finland nästa helg och jobba med DIE/MAY. Är för trött för att tänka på det. Det är mer ett konstaterande. Fram till dess så är det smågrejer som ska bli klara. Vi ska öppna Kerberas webshop också. Blir spännande att se hur det kommer att fungera.

IMG_0419.JPG

Kort och avslappnat möte imorgon med några som kontaktade mig för ett roligt projekt som de ville dra in Kerbera i. Vi får se vart det leder. Innan det så tänkte jag byta ut en trasig produkt som jag köpt tidigare, kolla på rakapparat och lins till min nya kamera, införskaffa nya Super Smash Bros till 3DS, kanske klippa och färga håret samt eventuellt köpa en vinterjacka som jag har kollat på ett tag. Jackan är dock jävligt dyr så jag kanske avstår.
Måste snart beställa biljetter till Japan också…. Haha, har så mycket att göra. Men jag tar tag i allt nästa vecka.

På lördag så firar jag och Bea ett halvår tillsammans. Tiden har både gått fort och långsamt. Känns betydligt längre än så, samtidigt som att det är som om det va igår. Kan inte tänka mig mitt liv utan henne. Vad fan gjorde jag innan hon fanns i mitt liv egentligen?

Godnatt!