Idag så gick jag till gymmet – finally! Har verkligen försökt komma igång men det har alltid varit någonting som kommit i vägen. Är det inte relaterat till renoveringen i lägenheten så är det flytten hos mamma och pappa eller något annat som ploppat upp i sista sekund.
Det blev inget ihärdigt pass men tillräckligt för att jag förmodligen lär känna av det imorgon.
20131127-033507.jpg

Avslutade med – no kidding – världens godaste sallad. Precis ätit och det vattnas i munnen ändå bara jag tänker på den…
20131127-034029.jpg

3,599 Replies to “Start!”

 1. Åh, gymma ja det måste jag med göra. Har dock jobbat mer än 100% denna månaden så orken vill inte infinna sig. Är dock vän med en PT numera så hon kan nog peppa mig.

  Sallade ser nice ut. Köpt lr hemmagjord?

 2. Bra Seike! Fortsätt så. Ingen kebab dom närmsta månaderna. :)) ät sallad haha

 3. Hi,hi jag kom så långt att tränings kläderna kom ut ur garderoben:) Duktigt av dig, man mår så djäkla mkt bättre sen, tror nog oxå att de drar lite i nån muskel här och där, skönt:)
  Dåligt av mig, men blev ingen träning, av många anledningar, men gymmet går ingenstans, och jag har ju i allafall varit ute med Ebba, ca 1mil:)
  Kramisar/C

 4. Bra gjort av dig att komma iväg till gymmet 🙂
  Jag borde också börja träna igen.. jag känner att jag blir mkt piggare av att träna.. 🙂 *kram*

 5. Fortsätt så!! Kör på!
  Själv så nöjer jag mig med att jobba i stall. För tillräckligt med träning där. XD

 6. Jag simmar tre gånger i veckan det är skönt och bra för kroppen, fick världens träningsvärk efter att jag övat på att klyva ved med en yxa eftersom armarna tränar man inte så jättemycket i simning. Men jättekul att du ha börjat träna det är jätteskönt efteråt när man känner att man verkligen har gjort nåt.❤❤❤

 7. Härligt att du kommit igång med träningen, själv hade jag en jävla mensvärk igår när jag var på gymmet så det blev inte så mycket gjort även om jag vet att det hjälper att röra på sig mot mensvärken jag önskar ibland att jag var kille och slapp värken…….

 8. Hahahahaha!!!!!!!!!!!!! TJEJEN MED VÄRK, HAHAHAHA vilket namn….. Vad fan. Ingen bryr sig om din jävla mensvärk och det kan la inte göra så jävla ont som alla tjejer säger!!!!!!!!!!!!!!
  Är kille, därför är killar bättre än tjejer.

Comments are closed.