Posted by on March 10, 2015

Börjar med att tacka för alla frågor som ni skickade i förra inlägget! Jag slänger ihop en video imorgon och laddar upp på min YouTube så fort jag kan. Avsnitt två av Under Samma Tak sänds även imorgon från klockan 20:00 på SVT1! Ni kommer att få se mer av mig än förra avsnittet kan jag avslöja.

Men jag skriver igentligen för att nämna att mitt band spelar på Göta Källare nästa måndag (om en vecka alltså) på Göta Källare! Länk till event med mer info HÄR! Det är ingen åldersgräns och kostar bara ynka 60kr! Vi gör det ihop med två andra band, våra vänner från Göteborg BATAAR och ett rockband med tjejer som heter Riot Child som jag tycker är galet grymma! Alla våra tjej-fans som har drömmar om att starta band har ett par grymma förebilder i de här brudarna! Kvällens höjdpunkt! Kommer själv att se dem spela. Det kommer fans hela vägen från andra länder faktiskt! Vet att några kommer från England. Tror det va någonting mer! Så alla från närheten av Stockholm måste verkligen se till att maka sig dit! 

Posted in: Everyday ordinary
 1. Tora Collita
  March 10, 2015

  Längtar tills jag är i Sverige och får chans att gå på en spelning. ^^

 2. Sofia
  March 12, 2015

  Hade jättegärna kommit på spelningen, men bor lite för långt bort 🙁 Förhoppningsvis får jag ser er live i framtiden 🙂

  Måste också lägga till att jag blev så glad under 2:a avsnittet av Under Samma Tak. Nu fick man äntligen en mycket mer rättvis bild av dig, så som jag har uppfattat att du är. Nya radarparet du och Maja haha, jättekul att kolla på 🙂

 3. KariChan
  March 18, 2015

  När kommer Die/May ha spelning? Längtar så mycket! xoxo