Sommaren är kort

Har haft en underbar helg tillsammans med mina vänner och bandet. Satt också på loppis ett par timmar under söndagen och hjälpte mamma att försöka sälja gamla gossedjur. Familjen kommer snart att flytta så vi behöver bli av med en massa skräp som ligger och dammar hemma hos dem. Det gick sådär för att vara ärlig.. Men det va bra sällskap och fint väder så jag ska inte klaga. Varje dag i värme och sol nu är ovärderlig. Det tar emot att säga men det är inte långt kvar nu innan sommaren är slut…
20130909-082133.jpg

Idag ska jag först på möte om kläderna till klädmärket. Kan passa på att berätta att vi skjutit upp datumet för öppningen av webshopen för att vara säkra på att det verkligen blir bra! Ska gå ut med det mer officiellt på andra sidor så fort jag har ett nytt besked.
Efter mötet så åker jag och möter upp bandet och ska ha möte där också! Vi annonserar ut lite roliga grejer ikväll så håll er uppdaterade och titta in här, Twitter, Instagram eller Facebook (eller alla) senare!

Här har ni lite glad tomatsås för övrigt!
20130909-030926.jpg
Ett konstverk tycker jag! Kanske borde lägga musiken på hyllan och satsa på en karriär inom formgivning utav maträtter. Har ju redan fått en bra start liksom!