“Solidaritet” min röv

Utekväll igår. Lill-lördag som det kallas så fint! Började med att syrran messade mig under gårdagen och bjöd med mig att dra ut på krogen. Tydligen så kände hon en av snubbarna som anordnade kvällens tillställning och han hade bett henne att fixa folk. Jag ringde upp lite vänner och fick ihop ett stadigt gäng. Tvekade lite när Stureplan nämndes. Inte riktigt min kopp så att säga, men eftersom gästlista och fint sällskap utlovades så reflekterade jag inte så mycket mer.

Väl på plats så blir vi nekade i dörren. Min recension på klubben Solidaritets Facebooksida:
Kom inte in igår pga vårt sällskaps “synliga tatueringar”. Blev även utpekade för både det ena och det andra gällande klädseln. Till exempel så är jeansshorts och sneakers absolut INTE okej – FÖRUTOM på bruden som kom in precis innan. Antar att hennes urringning vägde upp?
Ska tilläggas att vi stod på listan allihopa och va inbjudna av en av dem som anordnade kvällen.

Kan någon söka upp ägaren till klubben och fista lite vett i skallen på den jävla orren?
Ha en klubb med bajsnödig dresscode, fine! Skriv stort och tydligt över hela hemsidan att en viss typ av människor inte är välkomna och langa gärna en bild på idealet också så att folk har koll och slipper stå och bli förnedrade för sitt utseende av odrägliga vakter – men döp för HELVETE inte klubben till Solidaritet. Clownen till ljushuvud som kom på det skämtet förtjänar fan en fet jävla kyss mitt i ansiktet av en knuten näve.

Läste bland andra kommentarer där att folk blivit illa behandlade och nekade för de mest sjuka anledningarna.
20140710-125200-46320471.jpg

20140710-125228-46348092.jpg

20140710-125227-46347930.jpg

20140710-125228-46348011.jpg

Med andra ord: välj ett annat uteställe. Hoppas att alla mina läsare från och med nu gör valet att inte sätta sin fot där. Bidra inte med ett enda öre till den här klubben. Det finns inget där att stödja.
Är verkligen helt lugn med dresscode. Det kan till och med vara en kul grej, men i det här fallet så va det bara ren och skär diskriminering. Vakterna gillade inte vad de såg. Det roliga är att hälften av dem som blev nekade hade varit på klubben tidigare och inte haft några problem med att komma in, så det tyder ganska starkt på att folket som är anställda där tar sig friheter utefter vad de känner för. Bara det är väldigt fult.

Freddy skrev en status på sin Facebook och fick det här sköna svaret:
20140710-130626-47186786.jpg

Även detta:
20140710-130829-47309622.jpg
Och det är precis så jag känner! Vi drog vidare och hade sjukt jävla roligt resten av kvällen.

Har dissat ett ställe, så nu ger jag tips på tre andra:
Först tog vi ett par billiga och goda öl på Soft Bar. Inget inträde, nice inredning och ännu bättre stämning. Perfekt om man bara ska sitta och umgås.
Sen vidare till Lion Bar på Sveavägen där det bjöds på gratis korv, fotboll och grymt goda lingon-shots för 49kr. En del tycker att det är ett sunkigt ställe, men frågar ni mig så är det mysigt! Haft många fina kvällar där.
Sedan insisterade syrran på att hela gänget skulle vidare till Pub Anchor, en riktig renodlad rock-krog för er som inte vet. Det blev pricken på i:et för en riktigt grym kväll med världens bästa umgänge. Kan inte ens jämföra vakternas attityd på alla de tre nämnda ställena med herr penis-komplex vid Östermalm. Receptet för en lyckad krogrunda är gott sällskap, så vi lyckades rädda något som började så trist och verkligen styra upp det till något rent av minnesvärt. Det är så jag tycker att det ska vara! Ska man absolut bli full och festa så ska det vara något man ser tillbaka på med ett genuint leende.
Tänk på det, speciellt alla ni som inte börjat supa än. Gör ni det i framtiden så gör det rätt – med måtta och med bra människor.