Skaldjursmåltid

16 Aug

23:14 PM

Kom fram till Göteborg vid sju idag efter en svettig och lång resa. Tågets air-condition va trasig så hela vagnen där vi satt blev alldeles varmt och rent utav fuktigt.
Vi hade en trevlig första kväll tillsammans trots detta. Åt på restaurang Sjöbaren, och eftersom skaldjur är min absoluta favoritmat så va jag helt salig över min måltid!

20130816-235540.jpg
20130817-000114.jpg
20130816-235611.jpg
20130816-235602.jpg
20130816-235643.jpg
Fattar inte alls den här groteska tavlan som sitter över hela väggen i den annars väldigt trevliga restaurangen. Det sista jag blir sugen på att äta när jag ser den är fisk vilket ironiskt nog är i princip det enda de serverar.

Kommer att vara i Göteborg över helgen med föräldrarna, morbror, hans fru, farbror, hans fru och övriga vänner till familjen för att se Roger Waters, the Wall imorgon. Innan spelningen så kommer jag att ha en träff för fans på stan som ni kan läsa mer information om i inlägget innan detta!

3,417 thoughts on “Skaldjursmåltid

 1. Linnéaリンネア -Tora虎-

  Vet nu var jag ska gå att äta när jag nångång kommer till Göteborg igen. ^^
  Var ett tag sedan man åt skaldjur nu… Beror delvis på att syrran inte äter nåt från havet. XD

 2. Catarina Ekman

  Hoppas ni slipper regnet. Längre söderut spöregnar det:(
  Det blir nog en häftig konsert upplevelse,

 3. en kakjävel

  Åter igen så önskar jag att jag bor i Göteborg, jag vill så gärna träffa dig!!(och röra ditt hår)

 4. ℳαɳɗiʑʑ

  Åh vad gott med skaldjur. Det är min favorit mat också! Ha en jättemysig liten weekend i Göteborg tillsammans med alla! Ta mycket kort å visa oss sedan. <3

 5. Myaki

  Åh, maten ser verkligen god ut! <3 Hoppas du har det bra i Göteborg, det är en rätt mysig stad!

 6. Bettina

  Jag skulle ha en fråga. Du hade ju förr (kanske ennu också, men det syns inte på mobilversionen) “quotes” eller sånt liknande här och en av dem var någonting med “lie” och “truth”. Om du vet vilke jag pratar om, skulle jag bli överlycklig om du svarade på det här och skrev hur den gick till. Jag tycker det var en otroligt smart quote ^^

 7. Louise

  I’M ON A SEA FOOD DIET, I SEE FOOD AND I EAT IT. (Så sjukt dålig humor) Iaf jag kom och tänka på det nu. Typ tre dagar efter så åt vi (min familj) kräftor och räkor.

 8. Pingback: carbunkle truckwhite

Comments are closed.