Ska bättra mig!

Måste skiva oftare så att ni inte tror att jag gått och dött, haha..
Befinner mig i skrivandets stund hemma hos ena gitarristen i bandet, Zave. Vi firar midsommar imorgon tillsammans med några utav de andra ur Kerbera. Lite oklart vilka som kommer men vi blir i alla fall ett gäng.

Har haft det jobbig och intensivt sedan senast jag uppdaterade på riktigt. Åkte bland annat till Västerås och arbetade med G-Host på DinoCon för en vecka sedan. Alltid underbart att träffa så många fina människor, men har så mycket i skallen nu att det är svårt att slappna av. Det har bland annat blivit leveransförseningar på kläderna som jag har designat till mitt märke. Skulle ha haft min första visning utav dem under StorCon nästa vecka. Efter mycket om och men så har vi löst det med att vi säljer t-shirts i alla fall. Tråkigt på ett sätt, men samtidigt bättre än ingenting.

Ska skriva lite mer information rörande klädmärket och även mitt nya band snart! Det finns mycket roliga nyheter att avslöja för er läsare, och jag ska se till att ni som följer bloggen här alltid är först med att få reda på allt. Det är det minsta jag kan göra för er som så flitigt följer och stöttar mig i allt jag gör.

Här är lite bilder ifrån en fotografering som gjordes utav Hanna Carlsen för två veckor sedan.

20130621-031854.jpg

20130621-031843.jpg

20130621-031834.jpg

Och en bild som jag tog på mig själv som säger “I’m wet like the sea behind me”, fniss.

20130621-032025.jpg