Nu är vi färdiga i studion för idag. Klockan är halv två och jag är inte hemma förrän om tidigast en timme. Vet inte om man ska skratta eller gråta, så jag väljer att skratta.
Ska upp vid 9, sjunga upp och åka så att jag befinner mig i studion vid 11. Sjunger hela dagen och hoppas på att vi lyckas lägga alla spåren. Man är alltid tidsoptimist när man planerar inspelningar. Borde man inte lärt sig vid det här laget?

Har börjat läsa en bok som jag har haft i säkert två års tid utan att ta itu med. Den heter “Tänk på ett tal” och är hittills, ca hundra sidor in, fruktansvärt spännande! Har svårt att slita mig så tänkte läsa nu medan jag väntar in tunnelbanan som ska ta mig till nattbussen som ska ta mig hem.
Är upprymd och vet att jag kommer att ha svårt att somna. Lär inte bli mycket sömn inatt alls. Det är alltid så innan det är min tur i studion eller inför andra händelser. Vet inte om det är min ADHD-hjärna som lever rövare men jag förmodar att så är fallet. Det är alltid så mycket tankar och intryck att hålla reda på. Känner mig som ett levande diskotek. Sluter jag ögonen så liksom dunkar hela kroppen i någon sorts festlig puls. Det är nästan så man hör musiken dåna i öronen. Omöjligt att slappna av.

Hur som helst så skickade jag iväg tusen mail idag medan Zave spelade in. Kände att jag behövde vara lite produktiv. Blir stressad när jag inte uträttar något när jag vet att jag kan. Vi får se om någon svarar, men jag har mina tvivel.
Vill informera alla om att det är så jävla jobbigt att hålla på med det jag gör. Man får famla runt i ett totalt mörker. Skulle behöva lite av mitt inre disko i det här fallet istället. Kanske hade kunnat leta reda på svar i det blinkande ljuset av epilepsi-lamporna – men när det kommer till interaktion med andra så är det helt dött. Jag får gå på disko ensam.

Imorgon så får man rösta också. Känner mig lite vilsen där.
Det löser sig.
Nu blir det tunnelbana och bok.

3,583 Replies to “Sena nätter i studion”

 1. Usch, vet hur det känns.
  Och saker blir inte bättre när man vill hålla på med annat när man egentligen ska sova.
  Hoppas ärat arbete går bra och att ni slipper krångel denna gång ^___^

 2. Jag är likadan att jag har svårt att sova innan någonting ska ske, t.ex födelsedagar osv. Så det är inte din ADHD som spökar haha 🙂
  Jag vet att det inte är så lätt alla gånger och att du kämpar för att ni ska komma någon vart med musiken, men slit inte ut dig bara.
  Lycka till idag med allting! Ta hand om dig ❤️

 3. Du, du är inte ensam att ha svårt att somna…
  Att kämpa är aldrig lätt. “Ibland är den rätta vägen den svåraste” – citat av Gammelmor Pilrot ur Pocahontas.

 4. Det är alltid kul att hitta en bra bok!! Hoppas det går bra med allt!!♥♥♥

 5. Hoppas att det kommer lite ljus i tunneln snart, så att du slipper mer ensam-disco ♥
  Boken låter spännande, ska kolla upp den!

Comments are closed.