Posted by on May 2, 2015

Yesterday I had the time of my life! Kerbera och crew drog till Santa Monica, drog ut på den berömda piren och sedan hyrde vi cyklar/trehjulingar som vi cyklade med till Venice beach och tillbaka. Det va något av det absolut bästa jag någonsin gjort i hela mitt liv! Tyvärr så kan inga bilder fånga känslan eller återberätta hur underbart det faktiskt var, men jag rekommenderar starkt att göra detsamma om ni någonsin har vägarna förbi här.

  

  

 

Ikväll så har vi i Kerbera ett meet and greet här i downtown LA. Ligger just nu på hotellrummet och glassar och förbereder mig. Ska bli kul att träffa en massa fans härifrån. Har stött på en del under resans gång men nu blir det mer samlat och i “rätt sammanhang” liksom. Kommer att börja med en frågestund där vi först frågar fansen frågor om LA och USA, och sedan får de fråga oss en massa rörande bandet. Blir kul! Ser verkligen fram emot det.  

 
Nu ska jag ner till poolen, käka frukost med de andra och låta städerskan ta hand om vårt kaotiska rum. Stackarn…

Posted in: Everyday ordinary
 1. Tora Collita 虎コリタ (@ToraCollita)
  May 3, 2015

  Låter skitkul!! Och de där trehjulscyklarna vill jag testa. ^^

 2. Sofia
  May 5, 2015

  Ser så härligt ut! Ska absolut testa någon gång 🙂
  Har ni kommit hem än, eller är ni fortfarande på resande fot? Tar ju ett tag att komma hem därifrån… Hoppas att hemresan går bra och och att det här gråa och regniga vädret vi har här inte är kvar när ni landat.