Påsk 

Firade ett år med Bea i lördags. Det har varit fantastiskt men inte smärtfritt. Är nog inte den där ideala, typiska pojkvänsmaterialet.. fast jag tror samtidigt att det är en av anledningarna till att hon uppskattar mig också. Just att jag är så udda som jag är. Blir både på gott och ont, men hon är verkligen något av det absolut bästa som någonsin har hänt mig. Vet inte vad jag skulle göra utan henne nu. Det är ingen som finns där för mig så som hon, och som alltid ställer upp och står ut med mig när jag är helt omöjlig. 

 

Vi lagade mat tillsammans, vilket jag har nämnt tidigare att hon och jag har börjat göra tillsammans. Bara en av många positiva förändringar som hon har lyckats trolla fram ur mig.

Det har varit en fantastisk mysig påsk med andra ord. Däremot så har jag varit väldigt sjuk vilket inte är fullt så fantastiskt. Dessutom så är Kerberas turné till USA mer eller mindre en mardröm. Jag vill helst inte tänka på det, men vet att jag måste ta tag i allt senast tisdag. Vi har en del tråkiga nyheter att komma ut med tillsammans med några lite roligare.. Men så är det alltid! Går det åt helvete så kan man alltid vända på saker och ting och göra någonting bra utav det. Problem är till för att lösas, som det heter!

 

La upp den här bilden på min Facebook för ett par dagar sedan så jag gör en repris här i bloggen också! Har sett ut som en uteliggare sedan dess så har inte några bättre bilder att underhålla er med. Ska försöka bli bättre på att slänga upp relevanta saker här i framtiden..