Ont i kroppen…

20140212-045650.jpg
Min make från gårdagen.

Fyfan vad vi röjde hela dagen!
Vi avslutade inspelningen, packade ihop och va ute ur lokalen strax innan klockan 6 på kvällen. Vid det laget så va alla helt slutkörda (som ni kan se).
20140212-050852.jpg
Jag, Zave och Freddy stannade vid en pizzeria och åt vårt första “riktiga” mål mat på hela dagen. På väg hem somnade jag flera gånger på tåget och sedan bussen. Väl hemma så gick jag raka spåret till sängen och somnade, med sminket kvar och allt…

20140212-045638.jpg

Med träningsvärken från helvetet så har jag spenderat hela dagen i sängen., med ett undantag. Gick upp vid sju imorse, åkte iväg på läkarbesök och sen tillbaka hem till sängen igen och fortsatte sova. Mer än så har jag inte gjort.

Jo! Jag spelade lite Pokémon ett par timmar, men låg såklart i sängen då också haha.. Har glömt att berätta att ett fan ifrån USA köpte ett Nintendo 3DS till mig i försenad födelsedagspresent som kom på posten förra veckan. Det är till och med köpt ifrån Englands Amazon så att regionen skulle vara europeisk (annars kan man inte köpa spel i Europa och spela på konsolen). Så otroligt omtänksam och fin människa som valde att lägga ner de pengarna på mig. Finner verkligen inga ord för att beskriva den lyckan. Vågade inte tro på det förrän jag höll förpackningen i handen. Blev så obeskrivligt glad! Har önskat mig ett 3DS sedan det kom ut. Sprang raka vägen och köpte Pokémon X på Game.
20140212-050739.jpg
Ska spara ihop pengar till att införskaffa fler spel senare. Gått och sneglat på massor som jag vill testa.