Onda ryggar

Efter mitt besök hos naprapaten igår så var jag som en ny människa! Han behövde bara titta på mig för att se vart felen satt. När han masserat de områden som var mest drabbade så fick jag både rygg och nacke knäckt. Plötsligt så kunde jag röra mig och andas på ett sätt som jag tidigare har haft problem med sedan lång tid tillbaka.
Det är helt sjukt hur mycket spänningar som faktiskt sitter i kroppen utan att vi vet om det! Efter att ha lärt mig några övningar som jag ska köra framöver så bokade vi in en ny tid redan nästa vecka. Längtar faktiskt. Även fast jag känner mig helt mörbultad nu så är känslan obeskrivlig. Det är som om en stor tyngd lyfts ifrån hela mitt medvetande.

20130320-044049.jpg

Sedan begav jag mig ut i snöovädret i riktning mot stan. Skulle nämligen till en Sångcoach som min vän Adrian ifrån bandet DESAIHA tipsade mig om sist vi sågs.
Det gick jättebra! Känner att jag börjar förstå mig på min röst mer och sakta men säkert kan lära mig att behärska den. Det gör allt så mycket roligare!

När jag var klar så mötte jag upp min vän Alice på stan. Behövde införskaffa lite hårfärg och annat trams så jag släpade runt henne upp och ner för Drottninggatan en stund innan vi tillslut landade på Wayne’s för en välbehövlig fika.

20130320-043920.jpg

När jag återfått mina krafter så tog jag tunnelbanan och mötte upp Tobbe. Han visade runt mig i sin skola. Han går i maskörskolan vilket innebär att han lär sig att sminka specialeffekter, typ sår och annat spännande. Kommer att skriva ett eget inlägg om det senare!

På kvällen så gick vi på förhandsvisningen utav Kon Tiki på bio.
Fan vad mycket förhandsvisningar jag lyckats gå på under senaste tiden..
Recenserar filmen imorgon!