Helt omöjligt att slappna av och få sig en blund nu alltså… Har sovit ett par timmar redan, vaknade upp och kan inte somna om för allt i världen. Ligger och lyssnar till regnet utanför, takfläkten och Bea’s andetag.
Gett upp om att sova mer helt enkelt. Ska upp om mindre än en timme ändå. Åker till stan kring 7 med all packning för idag så börjar ett litet äventyr för mig! Ni kommer alla att få veta vad det är inom kort men jag har blivit ombedd att inte prata högt om saken tills vidare.

Kommer att vara upptagen med detta lilla projekt de kommande veckorna och mina inlägg kommer därför att vara en aning kryptiska och kanske inte så speciellt ingående på precis vad jag gör under den tiden. Får fokusera mycket på tankar och känslor istället.
Vet att det kommer att bli torrt på bilder också så ni får ha överseende! Jag är en kreativ jävel så kommer säkert på annat att lägga upp som ni kan finna intressant.

Till exempel så kan jag nämna spelningen i lördags och att den va grym!
IMG_5749.JPG

Och för alla som inte kunde komma så har vi lagt upp tre av våra låtar från giget här: http://youtu.be/A5Qv8Zgdk14
Skriver detta från mobilen så kan inte bädda in spelaren i inlägget av någon anledning. Ni får helt enkelt klicka er vidare genom länken.

Nu går jag fan upp… Orkar inte ligga här längre! Skriver när jag får tid. Lär bli rätt hetsigt vad jag har förstått så vi får se när orken infinner sig.
Until then..!

Comments are closed.