Lämnade in min uråldriga stationära dator tillsammans med min gamla laptop idag för att få hjälp med att flytta över allt som ligger på dem till en extern hårddisk. Ska bli extra kul att kolla igenom alla gamla texter och bilder från flera år tillbaka! Lovar att ladda upp lite när jag fått hem allting.
Har ju fått en ny laptop nu! Köpte den igår tillsammans med mamma, främst för att jag måste kunna arbeta via datorn vilket har varit omöjligt. Min förra laptops tillstånd är mer än kritiskt… Den har helt enkelt gjort sitt kan man säga.
Kommer äntligen att kunna göra lite nya videor så att jag kan börja uppdatera min YouTube! Känns så jävla bra!

Passade samtidigt på att införskaffa en av mina absoluta favoritserier någonsin! Kändes lite som ett måste.
20140427-153558.jpg

Känner mig så jävla levande när solen skiner som den gör nu. Vill inte ha vinter igen någonsin. Ser fram emot några månader utomhus med ljus och värme nu. Ska försöka vistas ute så mycket som möjligt. Svensk sommar är det bästa som finns!

4,035 Replies to “Nya köp och bästa vädret!”

  1. Åhh! Jag behöver också VERKLIGEN en ny laptop, min är knappt levande…haha..
    Men, jaja. Ska bli kul att se mer på din Youtube kanal!

  2. Ja, skaffade själv en ny laptop innan min resa, så ja, jag förstår dig. XD Längtar till att få se mer videor av dig nu då. 😉

  3. Twin peaks<3 Det tråkiga är hur det hela slutar, men ja man vet ju varför den slutar så ''/

  4. Älskar när det är soligt och fint men ändå inte för varmt, gillar inte när det är stekhett. Men ser fram emot nya youtube videor!!!♥♥♥

  5. Twin Peaks är en av mina absoluta favoriter också. Lite synd att de flummade ut så mycket på slutet men det är väl också en del av charmen med den serien.

Comments are closed.