Lovesessed

22 Oct

20:07 PM

Så, nu kan jag äntligen länka sången på riktigt! Detta är alltså mitt andra projekt DIE/MAY som jag har tillsammans med mina vänner från Finland, TSUOMASU och RIOTCOLOR. Skriv gärna en kommentar och glöm inte att gå in och gilla sidan här! Sprid gärna runt till alla era vänner också!

För er som undrar så betyder alltså inte det här att jag hoppar av Kerbera. Jag kör två projekt samtidigt, så oroa er inte utan njut av mer musik och va glada! All er support är guld värd!
diemay dark

4,659 thoughts on “Lovesessed

 1. Linnéaリンネア -Tora虎-

  Kommer vara lika spänd av nytt från Die/May såsom Kerbera. Härligt med två grupper också att lyssna på. ^_^

  1. SEIKE CLOWNiAC

   Jo, det kan bli lite mycket ibland men jag får så mycket energi från er alla som finns där för mig så det går bra! Lovar att inte trötta ut mig för mycket.

 2. Wingates

  Åh, låten är riktigt bra. Blipblop och gitarrer och jag är såld ^_^
  (Haha, höll på att copy paste:a in ett ocr nummer till en räkning jag ska betala ist för att skriva kommentar, undrar om någon hade betalt den till mig..)

 3. Emmy ~ emmystar00

  Åå älskar älskar älskar låten!!!! Ser så sjukt mycket fram emot alla dina projekt och är så glad att du gjör det här<33 tack så mycket!

 4. en kakjävel

  Asså förlåt att jag tjatar men, DITT HÅR!!!!❤❤❤ det är så fluffigt, underbart och jag vill bara ta och känna på det! Jag vet att jag är konstig men men. (LOVESESSED=AWESOME)

 5. Louise

  Älskar den oxå men gillar fortfarande Inglorious bättre. Undrade när du skulle skriva om den. LOVE!

 6. thecrazymuffinbone

  Jag har en konstig känsla av att ni kommer bli som Versailles. Eller ja, inte direkt “CopyCats”, men lika bra. Eller bättre.
  Och innan jag skrev det där visste jag inte att någon musik i världen var bättre än Versailles…..

 7. Sofia

  ÄLSKAR DEN LÅTEN!! Den är helt fantastisk, älskar introt speciellt ;D Har lyssnat på den typ 20 gånger varje dag sen den kom ut Cx Tack för en grym låt C;

 8. Cynthia

  It’s awesome Seike! And your awesome 2. First i thought you were going to do something with art or something like that when seremedy fall apart xd I hope that you will make more amazing songs with your band 😀 greetings: Cynthia from Holland ^^

 9. Pingback: carbunkle truckwhite

Comments are closed.