Ja, vad ska man säga… Har haft fullt upp, minst sagt. Min blogg krånglade bra länge och tillslut så gav jag helt enkelt upp och struntade i att logga in alls. Hade ingen energi.
Men nu är jag tillbaka, livs levande! Lär ha förlorat mestadels av min följarskara, men får väl göra en insats att locka dem tillbaka. 

Har börjat en vokalistutbildning och det mesta av min tid har gått åt att dyka in i den parallellt med arbete kring Kerbera och DIE/MAY. Kerbera är precis klara med inspelningen av det kommande albumet och jag åker till Japan med DIE/MAY imorgon för att ha en spelning i Tokyo. Utöver det så har jag fått en ny familjemedlem som heter Elviz. En liten siameskatt. Buta behövde lite sällskap och de har verkligen funnit varandra. 

 
Ja, och vad mer kan jag berätta om? Känns som att det här är allt mitt liv har gått ut på de senaste månaderna. Diverse familjeproblem präglade hela sommaren. Vet inte om jag kan säga att det har lugnat ner sig direkt, men har liksom lärt mig hantera och stänga av. Begravt mig i arbetet med kommande musik och fått ut ångest och andra känslor genom det. Kreativt!
Vill avslöja så mycket om allt och allting men det får vänta! Hoppas att ni hittar tillbaka hit och kommentera gärna! 

8 Replies to “LONG time no see….”

 1. Du anar inte hur jävla glad jag är att ha dig tillbaka här på bloggen igen.
  Det ska bli jätte intressant att få följa med på in Japan resa genom din YT kanal,det ska bli så spännande.
  Kan du inte filma och lägga upp på din YT kanal där du berättar om din vokalist utbildning?
  Jag skulle tycka att det är jätte intressant och säkert måna med mig.
  Ha det bäst!

 2. Kul med bloggen igen! Den har inte lämnat min grupp flikar som öppnas när jag öppnar Chrome. ^^

  Ska bli kul att se på din YT kanal. Hur länge är du i Japan förresten? ^^

 3. Såg inte för än nu att du är tillbaka! Men jätteroligt har verkligen saknat dina funderingar och tankar här på bloggen.

Comments are closed.