Helgen var ett stort kaos. Mycket stress och lite sova. Jag tycker om stämningen på Confusion i helhet, men jag tog mig nog lite vatten över huvudet när jag tackade ja till att komma. Kunde inte riktigt fokusera, kände hela tiden hur energin tröt och ryggsmärtorna gjorde sig påminda. Det som kompenserade var att jag fick umgås med alla er underbara människor som kom till oss på G-Host. Tack för att ni lyckades göra en annars så kaotisk helg så rolig! Vill även tacka alla som va med och jobbade, om någon av dem (mot förmodan) skulle gå in och läsa detta.
20131029-123456.jpg
G-Host!

Igår så spelade vi i Kerbera in vår andra singel Counterpoints. Grabbarna hade jobbat hela söndagen och lagt grunden, finslipade med detaljer och solo under dagen på måndagen och sången lades resterande tid fram till midnatt.
Låten släpps innan årets slut. Mer exakt datum annonseras snart! Den är väldigt annorlunda från Inglorious så det ska bli kul att få lite reaktioner.

Har varit hos naprapaten idag. Helt slut i ryggen nu, men det är bara bra! Hon är så duktig, och även fast det gör helt galet ont så känner man verkligen att det gör skillnad! Har inte bokat in någon ny tid den här gången. Gör det nästa vecka istället när jag ska tillbaka till samma ställe för kostrådgivning och träning. Ville ge det lite tid för att känna efter.

Ikväll åker jag in till stan för att umgås, bli bjuden på bio och sedan träffa en vän från Tyskland som är på besök.

Det är väl ungefär så min dag ser ut.
Berätta om eran!

3,072 Replies to “Livsuppdatering”

 1. Hoppas att du får nån vilodag nu då så att ryggen och resten av kroppen hinner hämta sig. Vuxenpoäng på kostråd och träning hihi, men lär behövas om kroppen ska palla med ditt tempo 😉

  Älskar dina byxor på denna bilden, så sjukt snygga!
  Ser fram emot Counterpoints, ska bli kul att höra mer från er.
  Hoppas att du får en mysig kväll och att filmen är bra. Passa på att bara va, utan prestationspress 🙂

 2. Krya på dig och hoppas vi ses på fredag <3
  Men om du kan kanske du ska vila istället! KRAM
  P.S. Skicka gärna senaste versionen counterpoints på min mail

 3. Ska sy kattöron och svans till halloween! :3 Sen ska jag göra reklamlappar också! (Ska göra reklam för Kerbera när jag går bus eller godis med mina kusiner! :3)

 4. Med ryggont och elände behöver du lite uppmuntran! Kolla din kik, det finns ETT meddelande du ska läsa. Hade jag läst det som står där hade jag iallafall blivit mer än glad. Hoppas det kan få dig att må lite bättre! Vill inte lämna ut mitt namn här, men det är hundar på min bild….. Om det hjälper dig att hitta rätt?!

 5. Usch! Det är inte roligt att ha ont i ryggen!
  Men igår gjorde jag iordning Tortillas, och det blev rester som kommer att ätas upp

 6. Jag har varit hos mormor i helgen. På lördagen åkte vi o hälsade på en gammal granne som är 94 år, har inte sett henne på jättelänge så det var kul. På söndagen överraskade jag mormor med att jag hade städat, diskat, lagat lax i ugnen o dukat bordet så det var bara att koka pasta till när mormor kom hem från kyrkan. Är jag snäll eller är jag snäll? Haha.
  På eftermiddagen kom min moster med min lilla kusin på 2 2/1 år. Sen kom min bror o vi fikade innan vi åkte till kyrkogården o tände ljus på gravarna 😉

 7. Vad kul att det var något roligt i allt kaos. Ser fram emot den nya singeln!! har ganska bred musiksmak så är säker på att jag kommer gilla den.

  Jag är nere i småland och träffar släktingar från pappas sida, det är jättekul att träffa människor som jag inte träffar så ofta eftersom jag bor så långt ifrån. Just nu sitter jag hemma hos min faster och myser men har träffat lite kusiner och vart ute och sett vad stormen gjort. Har också ritat ganska mycket, ritar från animen “amnesia” känner att jag blir bättre och bättre.

 8. Längtar vekligen tills den andra singeln kommer ut! Själv har jag inte gjort så mycket, har varit ensam hela dagen tills nu då jag åkte till mina kusiner c:

 9. Vem är det som skriver texterna till Kerberas låtar?
  Jag älskar Inglorious och när man ser musikvideon blir låten bara ännu bättre.
  Ser fram emot att höra counterpoints och hoppas att den är lika bra, men det tror jag för ni killar är så duktiga <3

 10. Ni killar förtjänar att ha mer uppmärksamhet! Folk har nog bara fått för sig att det inte är deras musikstil utan att höra på låtarna, men det ska vi ändra på! Vi måste kämpa för att få Inglorious att spelas mer på radion och så!<3

 11. Uh. Försöker bolla 3 olika jobb samtidigt & försöker dessutom låta bli att låta jobben veta om att jag har 2 andra jobb vid sidan om. Svårt som fan och undrar om inte jag med tagit mig vatten över huvudet.

  Och vad bra att det var kul ändå! Lite trist att vi inte kom dit på lördagkvällen känner jag iom att vi var så trötta på fredagen 😛

 12. Seike då! *kram*
  Är glad jag fick träffa dig igen, även om jag kände av att du inte var precis…på topp.
  Skickar bilderna från G-Host förhoppningsvis ikväll till dig.

  Annorlunda från Inglorious? Då hoppas jag att får mor att vilja lyssna på den. ^^

  Gjorde igår? Är höstlov här i Kalmar, så inte det vanliga jobbet i stallet med rutiner. Då det kommer ungdomar och ska rida på förmiddagen/dagen. Men kan få hjälp att ta in hästarna om man frågar snällt. ^_^

  1. Antingen är jag helt blind eller så missade jag dig helt på ConFusion. Såg dig på NärCon och tänkte att jag skulle säga hej denna gången, men är man blind så är man..

     1. Kan nog bero på att jag inte hade mina Chûtora kläder på mig. Och typ bara var inne på G-Host. Gick inte mycket omkring… Missade hela fredagen! Hm, ovanligt att folk känner igen mig, inte van vid det. XD

 13. Åå längtar tills låten släpps! Vill tacka er tusen gånger om för att ni jobbar så hårt! Själv ska jag vara på mammas jobb, hehe <3

 14. Låter som en jobbig helg. Rygg ont är ett helvete:( och så stå eller sitta och le och vinka! Så beundrar dig att du fixar det.
  Hopoas Naprapaten kan hålla ryggen på en ‘lagom nivå’ Ni är verkligen snygga på bilden och fina kläder är jättefina!
  Igår va jag och klippte mig, alltid skönt att få fixat till lite. Idag har jag varit och gjort en Industrial Piersing . Velat göra länge, men idag blev det

 15. Denna dag började bra men slutade illa, tyvärr. For med en kusin in till stan och shoppat bla. Men sedan ringer pappa och samtalet slutar med bråk. Han och jag bråkar väldigt mycket sedan skilsmässan. Dom har skilts sig ganska nyligen. Pappa och jag har inte haft någon super bra kontakt, även innan skilsmässan. Men nu måste jag leva med han minst en gång i veckan. Det är rätt tufft, eftersom jag har kommit in i en helt ny familj, och måste anpassa mig. Dock har jag en underbar mamma och släkt. (mammas sida) Som stöttar mig och hjälper mig med pappa. Jag vet dock inte om jag orkar vara oss honom till helgen. Förlåt mig om jag börjar gå in på detta, när jag ska skriva om min dag. Men det kändes skönt att få skriva om detta.

 16. Den blonda killen på bilden, andra till vänster (Alexander?), är han också med i G-Host?

 17. idag ska jag gå runt o skolan och bara dega sen så ska jag åka och bowla med dem bästa! hoppas du har en bra dag!
  Checka min blogg! thenewlife.devote.se

Comments are closed.