Syrran ringde idag och berättade att hon festat hemma hos Leonardo DiCaprio i hans sommarhus. Hon är utomlands och har sådant jävla flyt att råka hamna på någon bar där han hänger och sen bjuder hem folk om jag fattade det rätt. Jävla störd grej ändå.. Äckligt avundsjuk! Vill också hänga med Leo för fan!

Istället så har jag precis kommit hem från gymmet. Tidigare idag så hade vi en hel dags möte med ett management som vi kommer att inleda ett samarbete med. Det hade vi igår också. Två fulla dagar möte med andra ord och trots detta så känner jag att det blev mycket info på “kort tid”. Vi ska ha möte på Fredag idag och ta det som vi inte hann nu. Två dagar blev både långt och för kort tid i det här fallet. Inget negativt med det dock. Snarare motiverande och spännande, men nu är jag helt jävla slut.

20140729-231450-83690318.jpg

Sov ingenting natten innan jag åkte hem från Sundsvall. Dygnade hemma hos YOHIO med honom, Sebbe och Mathias efter att vi va klara i studion. Tog tåget som gick 6 på morgonen för att vara framme efter 9. Gick och la mig och sov på en bänk på Centralstationen i ett par timmar innan mötet skulle börja vid 1.

Inte blivit mycket vila under hela helgen och nu har jag varit med om två intensiva dagar instängd i ett rum med tropisk hetta utanför.
Ganska mör.
Kämpade mig iväg till gymmet även fast jag bara kände att jag ville dö.

Orkar faktiskt inte skriva mer…
Ska däcka nu och komma upp i tid imorgon. Då är det dags att dra till stan och fixa håret! Längtar!

Comments are closed.