Beroendet ska väck!

Började dagen med att ligga och dra mig i sängen ett bra tag innan jag gick upp. Även fast jag ska försöka få klart lite texter, dels till kommande låtar och information som ska uppdateras rörande lite olika event framöver så är jag hyfsat ledig idag. Kände att jag behövde det. Hade planerat att åka in till stan och umgås med några vänner samt att spela in demosång på ett par låtar hos Zave men måste få andas ut och samla nya krafter.

Jerry gjorde en simpel men god fruktsallad till frukost. Till det så drack vi varsin cappuccino med oboy i. Det har blivit en underlig addiction för oss båda.
20130913-160707.jpg

På tal om addiction så har jag under flera år haft ett brutalt sockerberoende. Speciellt när det kommer till läsk.
Har beslutat att från och med idag verkligen lägga av helt med allt sådant. Mår verkligen inte bra av det. För stunden så är det underbart att ta ett glas Coca Cola (den största boven i dramat), men i det långa loppet så både vet och känner jag hur dåligt det är för mig.
Ska uppdatera er om hur det går lite då och då, så fråga gärna! Behöver allt stöd och pepp som jag kan få! Kommer fan inte att bli lätt alltså.. Önska mig lycka till!

Här är en bild på mig idag som Jerry tog när jag sitter och pratar i telefon med en vän och har Buta i knät, inne i jackan ute i den bleka höstsolen på vår uteplats. Det börjar verkligen bli höstigt nu! Såg massa fåglar som börjar flytta söderut redan!
Tyckte bilden va så mysig så jag ville dela med mig!

20130913-161315.jpg