Kings of western Visual

Kom hem igår efter att ha varit borta i tre veckor. Kan inte avslöja vad det handlar om nu, men ni kommer att få reda på det i början på nästa år. Den som väntar på någonting gott…

Gick med Bea på bio idag och såg Magic in the Moonlight. Ett kärleksdrama med skvättar av humor för att beskriva filmen kortfattat. En sådan film som passar bra att se med sin flickvän.
Åkte hem och tittade på Sin City direkt efteråt. Vi tänkte gå på bio imorgon igen och se Sin City 2. Ville se den idag men Bea hade inte sett ettan så vi sparade den. Har två gratisbiljetter att hämta ut så ska använda dem då.

Annars så har jag börjat packa upp lite smått. Känns konstigt att vara hemma igen, men har inte tid att tänka och reflektera så mycket. Det är massor med arbete som ska göras på kort tid. Bland annat så måste jag öva inför Seremedy last live som äger rum om ungefär två veckor nu. 20 september så står vi på Arenan i Fryshuset tillsammans för allra sista gången. Blandade känslor är allt jag har att säga där. Vi gick ut med att vi släpper en sista singel idag som heter DIVERGE den 15/9. Kommer snart att komma med ännu fler roliga nyheter, så stay updated!
IMG_8791.JPG