Kaos inför flytt och renovering

Min familj har sålt huset nu och kommer att flytta ut i början av December. Det känns lite olustigt på något sätt. Har vuxit upp i det här huset och aldrig flyttat tills förra året då jag fick en egen lägenhet. Eftersom huset alltid har funnits kvar för mig att “komma tillbaka till” så har det aldrig riktigt fått kännas att jag flyttade ifrån det permanent.
Vet inte hur det kommer att påverka mig alls. Kan inte ens föreställa mig hur det måste kännas för mamma som befinner sig i samma sits som mig fast hon är 51 år nu. Hon har alltså levt mer än dubbelt så länge som mig och ska nu flytta för första gången.
Men jag tror det kommer att gå bra! Det blir en stor omställning från hus till lägenhet för dem, men det är just därför de flyttar! De vill bo mer permanent i Thailand och orkar inte ha ett hus att oroa sig över här hemma. Så mycket ansvar!
Man ska klippa gräs, sköta trädgården, skotta snö om vintrarna, ha koll på pannan så att den inte fryser, måla om, bygga om, renovera.. det tar aldrig slut! Och när man är klar med allt så måste man börja om från början igen. Otroligt krävande.
Nej, det kommer att bli skönt för dem att slippa allt det där! Allting har sin tid, som man brukar säga.

20131109-170042.jpg
Fullt med lådor…

Mormor och hennes sambo är här och hjälper till. Kommer att få lite tid med dem ikväll. Vi ska äta mat tillsammans. Det är inte så ofta jag får tid till att faktiskt umgås med familjen på det sättet så det uppskattas!
20131109-170816.jpg

Vi ska för övrigt byta säng i min lägenhet. Pappa va hemma hos mig och hämtade den gamla idag. De som flyttar in i huset ska tydligen få vår gamla sängram eftersom den passar ihop med garderoberna och svängborden som de fått av oss.
Sedan börjar vi renovera badrummet och köket på måndag så det är minst sagt ett jävla röj. Allt måste plastas in!
Kommer att bo med Jerry och katterna här i huset under tiden som vi inte kan vara hemma så jag får gott om tid på mig att gå igenom gamla böcker och sådant som jag kanske vill spara.

Under en lång tid så hände ingenting.
Nu kommer ALLT på samma gång!

Men men.. från det ena till det andra.
Vill tacka för spelningen som vi hade i torsdags när jag ändå är igång! Vi hade sjukt roligt och hoppas på att få se er alla på nästa spelning i Stockholm om en månad! Mer info kommer snart! Håll koll på vår Facebook!

Fick de här figurerna utav ett fan. Älskar när våra supporters är kreativa på det här sättet med sina presenter!
20131109-164540.jpg
Ser ni vem som är vem?