Spelade lite julsånger på pianolektionen idag. Kände mig så “in the mood” att jag köpte saffransbullar på väg hem.
När jag satt på tunnelbanan så ringde Freddy som tydligen va ute med en gemensam vän och bad mig göra dem sällskap, så jag hoppade av och gick för att möta upp dem. När jag kom in på stället där de befann sig så satt killen som mitt ex hade sex med rakt framför mig med sin kråknäsa och fula glasögon och såg dum ut. Kändes inte så jävla bra, så jag stannade bara lite kort innan jag bestämde mig för att gå igen.
Man önskar att man vore en “större människa” som såg allt från ett annat perspektiv och bara lät det passera utan att påverka, men det är verkligen inte så jag känner. Det är därför kärlek är så svårt. Man kan älska någon så galet mycket och ändå göra så sjukt dumma saker mot varandra, och sedan är det så fruktansvärt svårt att komma över hela grejen.. men med lite tid så brukar det ge med sig.
Jag trodde ett tag att hon på riktigt va människan som jag skulle dela mitt liv med, även efter att vi gjort slut. Det är fantastiskt att veta att man KAN känna så för någon. Försöker att tänka så istället för att fokusera på det som varit.
Vi har ingen kontakt längre och vår tid tillsammans är ett avslutat kapitel.
Jag insåg för ett tag sedan att det inte är någon idé att hålla kvar, hur mycket känslor som än är inblandade. Det kan snarare förvärra situationen. Bättre att släppa och gå vidare. Ta lärdom inför framtiden. Det är inte lätt, men det går.
Ett litet steg i taget.

Ett lite emotionellt inlägg får avslutas med bilden som jag tog med Robin Berglund i Måndags!
20131120-235324.jpg
Gilla hans sida på http://www.facebook.com/therobinberglund och följ honom på http://www.robinberglund.tumblr.com

3,860 Replies to “Jobbigt med ex”

 1. Nej vad oerhört jobbigt det måste kännas, kan inte ens föreställa mig. Men som du säger, det är väl bara att gå vidare, börja på en ny saga! Det är många där ute som skulle vara otroligt glada om de hade någon med din underbara personlighet! (+ look haha 😉 ) We are here for u Seike, no matter what!
  Love u & lycka till med allt nu! Du är iaf alltid den som gör mig glad när jag är ledsen♥ Jag måste avsluta med att säga att den där bilden var väldigt cool! 🙂 Kram♥

 2. Fint du skriver. Du gör rätt i att fokusera framåt istället för på det som varit. “You can´t start the next chapter of your life if you keep re-reading the last one”.
  Gillar bilden, coolt med nåt annorlunda!

 3. Det är alltid svårt att inse att en person inte är den man trodde att den var. Men någonstans där ute finns denssom är ämnad för dig! Och den personen kommer uppskatta dig så som du är värd. Du är fantastisk! <3

 4. Ibland är jag otroligt tacksam över att jag har en så bra relation med mina ex. Den ene är en av mina bästa vänner, men det är klart. Det är ju 100 år sedan vi var ihop, dock skumt att de vill vara vän med mig med tanke på vilket trainwreck jag är när det gäller relationer, haha.

  Ang att vara en “större människa” så vill vi nog alla vara det och är nog det rent logiskt MEN när känslorna styr så har vi inte riktigt kontroll (and thats why I dont like ’em.)

 5. Ja det är svårt det där med kärlek. Och svårt att veta när man ska släppa taget och sluta hoppas. Men, man måste ju ibland göra sig av med en del gammalt för att kunna fylla på med nytt 🙂 Men det är klart att det alltid tar tid att läka sår, konstigt vore det väl annars. Bara man inte fastnar i det. Så blicka framåt, ett tu tre står hon där framför dig:)
  Häftigt foto på dig, han är väldigt duktig den där Robin. Verkar vara smålänning också, dom är bra dom

 6. Jag förstår att det är jobbigt. jag vet exakt hur det är. även om killen som var på mig våldtog mig och slog mig så är det lika jobbigt att gå förbi någon som gjort en sån illa,, psykist som fysiskt.
  keep on working. kram!

  http://thenewlife.devote.se/

 7. Kärlek är ingen lätt sak..jag gjorde slut för 3 år sedan, men han KAN inte släppa taget lixom. Visst är det härligt med kärlek men det blir alltid trassel efteråt.
  Ett tips till nästa gång:
  Why fall in love when you can fall asleep?

 8. Människor kommer och går i våra liv, så är det oxå i kärleken. Måste släppa taget om de som tar mer än de ger!
  Men visst gör det ont, och det känns som man aldrig kommer va lycklig igen.
  Hjärtat ditt väntar nånstans, du har bara inte träffat henne ännu❤
  Julstämning/jag åt vörtbröd igår, jag tycker de är gott, säkert många som säger blä! Smaken är som baken!
  Häftig bild ni är duktiga!
  Kramisar/C

 9. Det är jobbigt sånt där, ibland är det allt man inte vill ha i skallen och ibland är det allt man vill ha (av en väldigt skum anledning). Jag tror att det bästa är att göra som du gör, och skita i de stunder som varigt, och bara tänka på själva känslan man kände då, den bra alltså, kanske till och med längta efter att den kommer tillbaka, vad vet jag. <3

 10. Efter det hon gjorde är hon inte riktigt värd din uppmärksamhet längre. Tycker hon gjorde så fel, för hon hade verkligen chansen att få dela sitt liv med en underbar kille. Men det är bra att du fokuserar på annat nu, och inte tänker mer på henne. För det var inte okej. Du är inte värd att bli sårad på det sättet. Blicka framåt. Det finns hur många andra tjejer som helst. Ibland finns dom där, men du kanske ser dom som t ex “en i mängden”. Kom ihåg att du är älskad av många. Vissa älskar dig lite extra mycket. ❤️

 11. Sometimes you have to think outside the box, to find what you’re searching for ;3 Kanske något som är bra att tänka på? Det finns en sån där speciell tjej som du gillar. Men det kan vara en helt annan tjej som är din framtid. En tjej som kanske inte är riktigt den du tänkt dig från början… ❤️

 12. Jag har inte direkt upplevt sån körlek jag har bara den kärlek som är till min familj, mina kompisar och dom katter jag haft. Men jag förstår att det är svårt men man ska inte stanna i det förflutna, jag förlorade förra året en katt som jag trodde skulle leva mycket längre än bara två år det var så hemskt och plötsligt men nu tänker jag på dom underbart söta katter jag har nu och är jätteglad att dom kom till oss. Livet går vidare, om man stannar i det förflutna så ser man inte det som är framför en.

 13. Bra att veta att man kan känna så ändå. Även om just personen man kände det för inte var den som passar en…
  Jag tror att det finns nån där ute som passar en och som man ändå känner detta för.
  Har sett båda sakerna i mina kretsar, så bara håll ögonen öppna. “What dosen’t kill you makes you stronger” som man säger.

  Och super bild! Och följer denna Robin nu. ^_^

 14. Det är skönt att höra att du går vidare. Om hon gjorde något så fruktansvärt och idiotiskt så att hon miste en av dom finaste killarna i världen så förtjänar hon dig inte! Du är mycket mer värd än så, du förtjänar det bästa!
  Jag kommer alltid att stötta dig<3
  Ps. VÄLDIGT cool bild!

 15. Förstår mig inte på folk som har mage till att såra andra människor så himla mycket. Du förtjänar någon som är tusen gånger bättre. Hoppas du mår bra snart igen och kan hitta någon som faktiskt älskar dig för den underbara personen du verkar vara. Skickar glädjekramar till dig c:

Comments are closed.