Posted by on May 27, 2013

Gick upp klockan nio efter knappt fyra timmars sömn för att lämna min lilla gris på Arlanda. Vi åt en italiensk middag innan avgång. Fortfarande glad att vi valde det istället för sushi som vi först funderade på. Fick dubbelt så mycket mat för nästan halva priset!

20130527-144231.jpg
Nu sitter jag på tåget hem och tänker gå och lägga mig så fort jag kommer innanför dörren. Har jobbat på text till en kommande låt i flera timmar. Hjärnan är helt grötig. Hela resan till och från Arlanda med avbrott för hjälp med incheckning och måltiden. Börjar lika något måste jag säga! En bra dag för inspiration. Fortsätter säkert när jag vaknar ikväll.

Ska berätta kort om min hemska kväll igår som jag inte orkade skriva om i senaste inlägget.
Kom hem fram mot midnatt och märkte att min ena tröja hade ramlat ur väskan någonstans på vägen och var försvunnen. Blev så JÄVLA arg att jag slet på mig skorna och sprang ut utan jacka, hela vägen till bussen. Den låg inte där såklart. Fick då ett ryck och började springa med tåget som destination. Det ligger kanske 20 minuter ifrån min lägenhet och jag hade ingen tanke på att vänta in någon buss.
När jag blir upprörd så kan det hända att kärlen i min näsa spricker och jag börjar blöda näsblod, så där sprang jag med sprutande näsa mitt i natten i duggregnet. Mötte som tur var ingen utom någon enstaka bil. Sprang vilse ett par gånger och hamnade i skogen, men till slut så kom jag fram, blodig och blöt. Hade inget hopp om att hitta tröjan egentligen, men tror ni fan inte att den låg där i trappen upp mot bussen! Jag sprang fram, kastade mig ner och KYSSTE den! Så jävla glad var jag!
Sen gick jag hem.
The end.

Posted in: Everyday ordinary
 1. Bani
  May 27, 2013

  Tänk vad hårt arbete kan löna sig ibland! (^O^)/

 2. Saga
  May 27, 2013

  Låter jobbigt. Jaja, du fick iallafall tillbaka din tröja ^^

 3. Beatrix KaiPon Sandman
  May 27, 2013

  Ajdå, sånt suger. Tur att du hittade den i alla fall. 🙂

 4. en kakjävel
  May 27, 2013

  Men va bra att du hittade den i alla fall❤❤❤ själv har jag kommit hem från en helg ute i skogen där vi sov en natt i vindskydd så att jag (såklart) fick typ hundra tusen myggbett så just nu håller jag på att klia sönder mitt ansikte så att jag snart inte har nå hud i ansiktet kvar men men man måste sedet ljusa i tunneln om det så är att hitta sin tröja eller att myggbett försvinner

 5. klara =-)
  May 27, 2013

  NÄ men härregud! Förstår att du blev JÄVLA arg

 6. ANGIE
  May 27, 2013

  Oj va bra att du hittade den! Men den blev väl inte blodig..? O.O

 7. Dr.Grey
  May 27, 2013

  vad kul att du kommer framåt på låtarna!! ❤
  Jag längtar så till era första låtar!!!

 8. Madness_funny
  May 27, 2013

  Lycka till med låten! Jobbigt med jackan och alt skit efter du tappat den men skönt att du har den nu!
  stay MAD! ♥♣♦♠

 9. Erika Böndergaard
  May 27, 2013

  Kan inte låta bli att undra vad som hade hänt om du INTE hade hittat den där efter allt =P

 10. Madshi
  May 27, 2013

  vad tur att du hittade den . Lycka till med den nya låten 🙂 den kommer säker att bli skit bra med dig bakom mikrofon 😀

 11. helium
  May 27, 2013

  Usch vilken hemsk natt! Men tur att du hittade tröjan tillslut!!! Ha det bra!

 12. Elsaaaa
  May 27, 2013

  Haha härlig natt, eller inte. Tur att du hittade tröjan. Längtar tills låten är färdig! Jag såg det du skrev förut, om att vi kunde rita Kerberas nya logga. Har suttit och skissat på lite ideer, men måste man skicka ett mejl, kan man inte skicka den i ett brev på posten? 😉

 13. Jennie Lindberg
  May 27, 2013

  Haha, vart känner jag igen den där stubinen? Hmm, ;P Nå jag är glad att du hittade tröjan, mindre glad åt näsblodet och regnet, men.. den som söker, den finner 🙂

 14. irre
  May 27, 2013

  Förlåt.. 🙂 det var verkligen inte meningen att skratta åt din hemska upplevelse. Men, det var ju faktiskt lite komiskt:) och så har du ju en fantastisk berättarförmåga! Kunde riktigt se framför mig hur du irrade runt, blodig och eländig.Din stackare!!<3 Glad att du hittade din tröja! Lycka till me låtskrivandet! Ser verkligen fram emot att höra er framöver:) ( ps. Det är tredje gången jag försöker få iväg den här kommentaren. Tänkte att du kanske hade portat mig på din blogg:D eller så är det bara nåt knas. Får väl se, kanske du får tre)

 15. Carolina Celin
  May 27, 2013

  Tur du hittade den ju. Inte roligt att du fick näsblod tur det går över. Jag kommer igår jag letade efter en väskan gång hittade den aldrig. Jaget dubbar haft otur tappatbort grejer på kort tid nu. Så jag förstår att du blev orolig att du i te skulle hitta din tröja

 16. Mandisen
  May 27, 2013

  Hahah, åh vad jag skulle gjort samma sak :’)
  Söte!

 17. disqus_grgQlHZDOs
  May 27, 2013

  Vet precis hur det känns att ha näsblod när det är som arrrggigast (olämpligast)!! Eller liknande typ!!! Men bra att du hittade tröjan SÖTIS!!!!!!! Den var säkert jättefin som alla andra av dina Fina tröjor!!!! <3 <3 <3 <3 <3

 18. ☆ PLΔNΞT ΔLLWΔRD♥‿♥
  May 27, 2013

  Haha aw, so happy you found it, you were lucky 😀

 19. Sofy
  May 27, 2013

  Sådana situationer. Man bara “det händer bara inte”. Och så gör det det. Fick mental breakdown efter ett kursprov i skolan idag och kunde inte formulera ord i ca två timmar förutom korta ljud som “oh”, hyperventilerade, skrattade åt saker jag inte ville skratta åt, skakade, var varm med hög puls och kallsvettades. Trodde det var psyket nästa. Fniss?

 20. Wingates
  May 28, 2013

  Jag blir hysterisk när liknande saker händer, sådär hysterisk som man sa kvinnor blev förr och så lobotomerade man dem typ.

  … Tur jag lever i modernare tid..
  Skönt att du hittade den förresten!

 21. Sara
  May 28, 2013

  Skönt att du hittade den 🙂

 22. ♡Sofia♡
  May 28, 2013

  Kanske tur att du inte mötte någon 🙂 Man hade nog blivit lite halvskraj om man mött någon så mitt i natten, blöt och blodig med andan i halsen och ilsken blick haha. Men skönt att du hittade tröjan, ibland har man tur.
  Ser fram emot nya låtar, härligt att du är inspirerad och på gång! 🙂

 23. Jaq!♥
  May 28, 2013

  Åh trevlig story!
  Glad att du hittade din tröja haha!
  Lycka till med låten!♡

 24. Emmy ^_^
  May 28, 2013

  Men Gud du måste ha älskat sen där tröja! Tur att du hittade den<3

 25. Emmy ^_^
  May 28, 2013

  Den där tröjan*

 26. Saffy
  May 28, 2013

  I’m glad you found it in the end!

 27. Sofie
  May 29, 2013

  Jag är likadan, min näsa är hopplös. Skrattade dock så att jag nästan grät när jag läste om tröjhistorien.

 28. Caroline Barro Österqvist
  May 29, 2013

  vilken tur att du hittade tröjan! (: väntar med spänning på nya låtar! Hoppas det flyter på som det ska med texterna! (:

 29. Fiffichan!~
  May 29, 2013

  Det är nånting med dig och jackan, eller hur? xD <3

 30. Nadja
  May 29, 2013

  Oh shit!
  Tur att du hittade den i alla fall!

 31. Chii
  May 30, 2013

  Vem är din lilla gris? ;D

 32. jasmine
  May 31, 2013

  Ojj tur att du hittade den ^^, men jag hade otur idag. Jag och min kompis tog en promenad innan nästa lektion skulle börja , men vi glömde bort tiden så jag tittade på klockan och såg att vi bara hade 2 minuter till nästa lektion, så vi sprang tills vi blev annfodda och det blåste. Jag hade en vit tröja på mej som sedan blev täckt av blood. Jag hade fått näseblod som jag inte såg eller märkte förens jag hade gått in på toaletten för att dricka vatten.

 1. carbunkle truckwhite - The Slave of the Husband... Trying to get ahead to learning excess from you afterward!......